Főoldal » Döntöttek Lacikáról: L.L. Junior és Csilla aláírta a megállapodást
Bulvár

Döntöttek Lacikáról: L.L. Junior és Csilla aláírta a megállapodást

A rapper és volt kedvese nagyon nehéz hónapokon van túl, ám a hatéves Lacika érdekében mindketten a lehető legjobb megoldásra törekedtek.

Hosszú hónapok huzavonája után szerdán aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior és volt kedvese. A rapper és Csilla kisebbik fia, Dávidka augusztus 31-i tragikus elvesztése óta nehezen állapodott meg a hatéves Lacika neveléséről, ám végül a gyermek érdekeit szem előtt tartva mindketten a közös felügyelet mellett döntöttek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Ez azt jelenti, hogy Lacika egy hetet az édesapjánál, egy hetet az anyukájánál tölt majd.

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika. A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben! Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét. Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapokban kaptam!” – írta a Facebookon Junior.

KÖZLEMÉNYSzeretnèk mindenkit tájèkoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást….

Közzétette: L.L. Junior – 2019. december 5., csütörtök

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nagy a baj: pszichiátriára került Britney Spears

Mazsi

Teljes átalakulás: Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke az ügyeletes álom pasi

Edit

A bíróságot nem érdekelte, hogy az énekesnőt megerőszakolta producere

Edit