Image default
Külföld

Donald Trumpot bocsánatkérésre szólították

Bocsánatkérésre szólították Donald Trumpot jogvédő szervezetek, miután erőszakkal vezettek ki muzulmán aktivistákat az egyik választási gyűléséról.

Donald Trumpot bocsánatkérésre szólították

A republikánusok elnökjelölti versengésének sokat kritizált sztárja a dél-karolinai Rock Hillben kampányolt.

Rose Hamid a támogatók között ült, és csendben felállt, amikor Trump azt mondta, hogy a Szíriából érkező menekültek mind valamilyen radikális katonai csoporthoz köthetők.

Az 56 éves utaskísérő pólóján a Salam, békével jöttem felirat volt olvasható. Egy másik muzulmán aktivista azt kiáltotta, hogy nem az iszlám a probléma, amire Donald Trump úgy reagált, hogy van probléma, amit meg kell érteni és meg kell oldani.

– Nem akartam megzavarni a rendezvényt, nem akartam problémát okozni. Csak azt akartam, hogy lássanak, hogy megmutathassam, nem ez a megfelelő mód, ahogy egy elnökjelölt beszélhet – mondta Rose Hamid.

A dél-karolinai kampánygyűlésen lezajlott jelenet fagyos üzenet az amerikai muzulmán közösség számára a jogvédők szerint. Ezért szólították fel bocsánatkérésre a republikánusok elnökjelöltségéért versenyző Donalt Drumpot.

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Iszlám párt győzött Duisburg egyik kerületében

Géza

Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást

Edit

Hasfelmetsző Jacknek olyan imázsa van, hogy százak utánozzák a világon! Az egyiket tegnap végezték ki Kínában! Oszd meg!

Géza