Hirmagazin.eu
Főoldal » Dobrev újra gyalázkodik: Egy ország figyeli, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni..
Belföldi hírek

Dobrev újra gyalázkodik: Egy ország figyeli, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni..

“Hogy lehet nagy dolgokat véghez vinni, egy nemzetet naggyá tenni, hogy lehet mások tiszteletét kiérdemelni? Talán hatalommániával, vagy zsarolással? Nem, egyikkel sem.

De mindkettő elegendő ahhoz, hogy egy ország maradék méltóságát és jelentőségét elveszítse. Orbán most gőzerővel éppen ebbe az irányba viszi Magyarországot.”

– írja friss Facebook-posztjában Dobrev Klára.

Mint írja: “Miközben a miniszterelnök az Unió ellen vívja önérdekű csatáit, egyáltalán nem zavarja, hogy magyarok millióit hagyja magára. A válság kellős közepén, amikor a halottaink száma 150 felett jár, családok mennek tönkre, emberek egyik napról a másikra veszítik el munkájukat, vagy épp rettegnek attól, mit hoz a holnap, nem látunk mást, csak egy magát hadúrnak képzelő ember fékezhetetlen egója vívja értelmetlen harcát.

Ami most a szemünk előtt zajlik, az legkevésbé sem az ország érdeke. Egy ország figyeli elképedve, hogy vezetőjük látva a nemzet szenvedését, nem segíteni akar, hanem mindent tönkretenni. Hazafinak hiszi magát, csak éppen az emberek szolgálata hiányzik belőle!”

 

atv.hu

Hasonló hírek

Bejelentés: szigorodnak a maszkviselés szabályai Budapesten – részletek

Mazsi

Botka futásnak eredt, kiszállt a harcból

Mazsi

Reagált az államtitkár Veres András püspök szavaira

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!