Főoldal » Dobrev Klára szerint Czeglédy Csaba erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen
Belföldi hírek

Dobrev Klára szerint Czeglédy Csaba erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen

A Demokratikus Koalíció elismerte, hogy Czeglédy Csaba esetében kifogásolható módon olyan ügyvéd irodáját bízta meg jogi feladatokkal két DK-s polgármester Erzsébetvárosban és Újbudán, aki büntetett előéletű.

Ismert, a Czeglédy Csaba vezette cég ellen jelenleg is bírósági eljárás van folyamatban, 2010 előtt pedig jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték többek közt adócsalás miatt.

Czeglédy megbízása nemhogy nem szolgálja a közbizalom helyreállítását a Fidesztől átvett önkormányzatokban, de egy öngól: a teljes ellenzék hitelességét rombolja – jelentette ki Erzsébetváros momentumos alpolgármestere.

Az LMP közlemény pedig úgy fogalmazott, hogy nem tartják észszerűnek és elfogadhatónak, hogy olyan ember cége vizsgálódjon közpénzeket érintő ügyekben, aki maga sem megbízható.

A Demokratikus Koalíció szóvivője, Barkóczi Balázs el is ismerte, hogy a párt megengedhetetlen eszközhöz nyúlt, amikor azt mondta, a Momentumnak is értenie kell, hogy szükség van az ellenzéki pártok közötti belső szolidaritásra, és a Momentum melletti korábbi kiállásaikat is ideje viszonozni.

Dobrev Klára az ATV-ben pedig a nyilvánvalóan etikátlan megbízásokat nemhogy nem kifogásolta, hanem arcátlanul kijelentette, hogy szükség van ilyen erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen emberekre, [mint Czeglédy].

Kedves ellenzéki szavazók, tényleg ilyen lovat akartatok?

Fotó: mti

horvath-k-jozsef.blog nyomán

Hasonló hírek

Rétvári szerint vállalhatatlan terheket jelent a kötelező kvóta

Edit

Ha ezeket a nyomokat meglátod, hívd a rendőrséget, vagy a katasztrófavédelmet!

Géza

Elegáns, alkalmi frizurák készítése lépésről-lépésre

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------