Image default
Belföldi hírek

Dobrev Klára szerint Czeglédy Csaba erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen

A Demokratikus Koalíció elismerte, hogy Czeglédy Csaba esetében kifogásolható módon olyan ügyvéd irodáját bízta meg jogi feladatokkal két DK-s polgármester Erzsébetvárosban és Újbudán, aki büntetett előéletű.

Ismert, a Czeglédy Csaba vezette cég ellen jelenleg is bírósági eljárás van folyamatban, 2010 előtt pedig jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték többek közt adócsalás miatt.

Czeglédy megbízása nemhogy nem szolgálja a közbizalom helyreállítását a Fidesztől átvett önkormányzatokban, de egy öngól: a teljes ellenzék hitelességét rombolja – jelentette ki Erzsébetváros momentumos alpolgármestere.

Az LMP közlemény pedig úgy fogalmazott, hogy nem tartják észszerűnek és elfogadhatónak, hogy olyan ember cége vizsgálódjon közpénzeket érintő ügyekben, aki maga sem megbízható.

A Demokratikus Koalíció szóvivője, Barkóczi Balázs el is ismerte, hogy a párt megengedhetetlen eszközhöz nyúlt, amikor azt mondta, a Momentumnak is értenie kell, hogy szükség van az ellenzéki pártok közötti belső szolidaritásra, és a Momentum melletti korábbi kiállásaikat is ideje viszonozni.

Dobrev Klára az ATV-ben pedig a nyilvánvalóan etikátlan megbízásokat nemhogy nem kifogásolta, hanem arcátlanul kijelentette, hogy szükség van ilyen erkölcsileg megkérdőjelezhetetlen emberekre, [mint Czeglédy].

Kedves ellenzéki szavazók, tényleg ilyen lovat akartatok?

Fotó: mti

horvath-k-jozsef.blog nyomán

Hasonló hírek

Zarándoklattal emlékeznek a mártírra

Géza

Kamilla hercegnő is egyre jobb fej – sült babos retikült vitt magával

info

Kósa Lajos szerint Jó évünk lesz

Edit