Hirmagazin.eu
Főoldal » Dobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását
Bulvár

Dobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását

A szép szí­nésznő már egy éve van együtt Anger Zsolt­tal, so­káig azon­ban kép­te­len volt el­en­gedni a múl­tat. Szá­mos tisz­tá­zat­lan kér­dés ka­var­gott a fe­jé­ben előző há­zas­sá­gá­val kap­cso­lat­ban, és csak mos­ta­ná­ban érzi úgy, hogy fel tudta dol­gozni ke­serű csa­ló­dá­sát.

Dobó Kata már egy éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban kollégájával, Anger Zsolttal, a szép színésznő boldogságát mégis beárnyékolja a múlt.

A Story magazinból kiderült, a Válótársakban is szerepet kapott sztár sokáig képtelen volt feldolgozni, hogy előző házassága keserű válással végződött, és kislánya apja már egy másik színésznőnek fogja a kezét.

Kata  bevallotta, kellett egy év, hogy elmúljanak benne a viharok.

“Amikor az embernek van egy gyereke, már egészen másképp kezd el egy kapcsolatot. De talán még most is nehéz. Az ember folyamatosan gondolkodik azon, hogy lett volna jobb. Ott a gyerek… mennyi ideig tart meggyászolni egy hatéves kapcsolatot? Nem egy rövid idő, nem megy csettintésre”

–  magyarázta érzelmesen.

Dobó Kata új párja mellett sem tudta feldolgozni válását

Dobó Kata sokat köszönhet kedvesének

Anger Zsolt azonban a legnehezebb időszakokban is támogatta szerelmét. Akkor is mellette volt, amikor Katát folyamatos önvád gyötörte, és álmatlanul forgolódott éjszakánként. A színésznő tudja, hogy rengeteget köszönhet kedvesének, aki türelmesen várt, amíg Kata maga mögött tudta hagyni a múltat.

“Egyszer majd csak megfejtjük ezt az egészet, biztosan a volt páromnak is vannak ezzel kapcsolatban gondolatai. Annyi biztos, hogy ez az egész történet mindenféleképpen szomorú”

– zárta le a fájó emlékezést Kata.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így karácsonyozik Béres Alexandra

info

Őszinte vallomás: Hosszú Katinka a válásáról beszélt

Mazsi

Hatalmas elismerés: most aztán tényleg büszke lehet Puskás Peti

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------