Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok
Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok

Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok

Hirdetés

Dobó Kata újra egye­dül­álló anyu­ka­ként foly­tatja, hi­szen kap­cso­lata Anger Zsolt­tal saj­nos zá­tonyra fu­tott. Kö­zeli is­me­rő­seik és ba­rá­taik azon­ban egy meg­lepő do­logra hív­ták fel a fi­gyel­met.

Hogy pontosan miért ért véget Dobó Kata és Anger Zsolt kapcsolata, azt a barátok sem tudják. Az azonban tény, hogy nem az igazi, nagybetűs szerelemről árulkodtak az érzelemmentes nyilatkozatok és a távolságtartás kettőjük között, amikor nyilvánosan mutatkoztak. 

Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok

“Soha egy szenvedélyes csók, egy forró ölelés nem volt köztük”

– mesélték a barátok a Storynak.

“Lehet, hogy fontos a tehetség, a humor, de ha két ember között nem működik a kémia, nincs szenvedély, akkor annak a kapcsolatnak hosszú távon nincs sok esélye. Egy házaspárt a szerelem elmúltával összetarthat a gyerek, vagy a vagyon, de náluk még erről sem volt szó. A nők gyakran azt gondolják, hogy egy férfivel kapcsolatban a legfontosabb, hogy megbízható legyen, mindenben támaszkodni lehessen rá. Abban reménykednek, hogy a szerelem úgyis jön majd magától, de ebben tévednek. Ahogy láttam, Kata soha nem volt igazán szerelmes Zsoltba” – nyilatkozta a színésznő egyik kolléganője.

Kata a kapcsolat alatt nem törekedett arra, hogy összeköltözzenek, sőt a kislányának sem párjaként mutatta be Zsoltot.

“Ha valakivel komolyan tervezem a jövőt, megszervezem, hogy találkozzanak, és valahogy elmagyarázom a kicsinek, hogy mi a helyzet” – nyilvánított véleményt egy másik kolléga.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: