Hirmagazin.eu
Külföld

Döbbenetes videó, .. ilyen pusztítást végzett a tornádó Csehországban – videó

Elképesztő pusztítást végzett a tornádó Csehországban – házak omlottak össze, a tetők gyakorlatilag eltűntek.

 Itt a videó a tornádó utáni csehországi helyzetről / Fotó: Pexels Itt a videó a tornádó utáni csehországi helyzetről / Fotó: Pexels

Videó:

https://indavideo.hu/video/Olvasoi_video_2

 

Ember életeket is követelt a pusztító vihar, már emelkedett a halottak száma, és a kórházban ápoltak közül legalább 10-15 ember állapota súlyos – írja az Index.hu a Michaela Bothová, a dél-morvaországi mentőszolgálat szóvivőjének információi alapján.

Én jártam korábban a polgárháború sújtotta Szíriában, itt Moravská Nová Vesben körülbelül hasonló háborús állapotok fogadtak minket: kicsavart fák, felborított autók, lakhatatlanná vált lakóépületek, törmelék mindenhol, ameddig a szem ellát. Egy hétig is eltarthat, amíg eltakarítják a romokat” – nyilatkozta Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat csapatának vezetője.

Még több külföldi hír

A segélycsapat nemcsak humanitárius segélycsomagokat vitt a központi adományelosztóba, hanem olyan eszközöket is eljuttattak, amelyek a kárenyhítéshez és kutatáshoz szükségesek: aggregátort, reflektort, vízszivattyút, láncfűrészt, keresőlámpákat, kéziszerszámokat, emellett speciális katasztrófasátrat, tetőfóliákat, tisztító- és fertőtlenítőszereket és élelmiszercsomagokat.

Ráadásul a csapat képzett önkéntes tűzoltókból áll, így adott esetben be tudnak kapcsolódni a kárterületi munkába is.

A Magyar Református Szeretetszolgálat mellett, Magyarország is igyekszik segítséget nyújtani Csehországnak, ezért 20 millió forint gyorssegélyt azonnal küldött, valamint a hazai segélyszervezetek is gyűjtésbe kezdtek a csehországi károsultaknak.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Bejött Putyin számítása..

Géza

Gépfegyvert rendelt a neten az iszlamista, elment érte a postára, le is tartóztatták

Géza

Kalkutta: eddig húsz halottat ástak ki az összeomlott felüljáró romjai alól

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian