Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes változás a sorozatban: visszatérnek a halott szereplők a Barátok köztbe
Bulvár

Döbbenetes változás a sorozatban: visszatérnek a halott szereplők a Barátok köztbe

Budapest – Hatalmas ötletelés zajlik a Barátok közt háza táján, hogy kik legyenek azok az egykori, legendás szereplők, akiket a húszéves évforduló alkalmával visszahoznának az RTL Klub napi sorozatába – és ez akár a másik nagy kereskedelmi csatornát, a TV2-t is érintheti!

Kárpáti Péter 1998 és 2012 között alakította Berényi Andrást, Ábrahám Edit pedig 16 éven át alakította Berényi Claudiát – 2014-ben szállt ki /Fotó: RTL Klub

A Blikk korábban már megírta, hogy a Magdi anyusként országos népszerűségre szert tett Fodor Zsóka (75) korábbi, sorozatbéli halála ellenére idén újra feltűnhet a szériában. Ám nem ő lesz az egyetlen! Úgy értesültünk, több olyan színészt is megkerestek, aki kiszállása után a r­ivális képernyőjén tűnt fel vagy a csatorna háttérembereként csinált karriert, ráadásul érkezésükkel újra nagyobb létszámú lenne a Berényi család.

– Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd – mondta korábban Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere, aki a tárgyalások miatt neveket nem árult el.

Berényi Ákosként Somorjai Tibor alapszereplő volt, meghalt a sorozatban /Fotó: RTL Klub

Ám úgy tudjuk, a korábban a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert (54), a Berényi Claudiát megszemélyesítő Ábrahám Editet (61) és a sorozat első „halottját”, Berényi Ákost, azaz Somorjai Tibort (38) is szerepeltetnék hosszabb-rövidebb időre.

Utóbbi megkeresése azért is lenne pikáns, hiszen Tibor már évek óta producerként dolgozik a TV2-nél, így meglepő lenne, ha feltűnne a konkurens csatorna egyik zászlóshajójának számító Barátok köztben. A Blikk a Televíziós Újságírók Díjának gáláján nekiszegezte a kérdést az Ákost 1998-től 2001-ig alakító színésznek, visszatérne-e, de válaszként csak mosolygott.

Somorjai Tibor évek óta a TV2 egyik fontos háttérembere, producerként segíti a saját gyártású műsorokat

A legutóbb az Ázsia Expresszben lánya, Rebeka oldalán szerepelt R. Kárpáti Péter már bőbeszédűbb volt, jelezte, nem zárkózna el a megkeresés elől – bár karakterét hat esztendeje megölték a Barátok közt írói.

– Szemérmetlenül nagy összegért esetleg elvállalom – rea­gált nevetve R. Kárpáti, hozzátéve, nem köti szerződés a TV2-höz.

R. Kárpáti Péter legutóbb a TV2 Ázsia Expressz című műsorában szerepelt a lányával, Rebekával /Fotó: TV2

Hozzá hasonlóan ugyanezen a csatornán tűnt fel legutóbb Ábrahám Edit is, aki A Nagy Duett előző szériájában szerepelt. Visszatérését megkönnyítheti, hogy karaktere, Claudia, nagyobb erőfeszítés nélkül visszaírható, hiszen „csak” külföldre költözött a sztori szerint.

Rájuk bízzák

Megkerestük a TV2-t, hogy a csatornánál mit szólnának hozzá, ha alkalmazottjukat hívná az RTL Klub. „Egyelőre nem érkezett hozzánk ilyen jellegű megkeresés, de amennyiben aktuálissá válik a kérdés, az érintettekre bízzuk a döntést” – válaszolta a sajtóosztály.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Bereczki Zoltán börtönbe vonult

info

Rihanna a világ leggazdagabb női zenésze

Géza

Dráma a stúdióban: forgatásról vitték orvoshoz Ördög Nórát

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------