Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes vallomás: verték az uszodában a TV2 sztárját!
Bulvár

Döbbenetes vallomás: verték az uszodában a TV2 sztárját!

Egyre dagad az úszó­bot­rány. Na­ponta ke­rül­nek elő újabb és újabb csont­vá­zak abból a bi­zo­nyos szek­rény­ből. Stahl Judit is be­val­lotta, hogy gyer­mek­ként gyak­ran bán­tal­maz­ták az uszo­dá­ban.

Stahl Judit kislányként elhivatottan készült sportolói karrierjére. Úszó akart lenni, és az sem szegte kedvét, hogy hajnalban már a medencében kellett lennie, és iskola után is várta az uszoda. Az egykori híradós ugyanakkor nem csak szép emlékeket őriz élete ezen szakaszából. Edzői ugyanis vele is keményen bántak, ahogyan akkoriban szinte mindenkivel.

Döbbenetes vallomás: verték az uszodában a TV2 sztárját!
Stahl Judit bemutatta a Gastroyallal közös, új menüsorát
(Fotó: DFP)

“Hatéves koromtól úsztam tizenegy éves koromig. Oda-vissza, oda-vissza, oda vissza, minden hajnalban, minden délután. Olyan volt a medence, hogy az egyik végén befolyt a meleg víz. Oda nagyon jó volt úszni, onnan el kicsit rosszabb, mert a másik oldalon hideg víz folyt be. Amikor viszont onnan elúsztam, megint a pozitív világkép sejlett föl előttem.”

Egyébként is, egy kisgyerek miért úszik? Mert különben retteg attól, hogy kikapják, és megverik, aztán legfeljebb visszadobják

– mesélte Stahl a 10 bizalmas beszélgetés című interjúkötetben még tavaly. A szerző, Krizsó Szilvia, maga sem hitte, amit hallott ezért visszakérdezett, és a válasz hallatán elakadt a szava.

Igen vertek, de ez akkoriban nem volt ritka

– jelentette ki Stahl Judit, aki a bántalmazások ellenére is szerette az edzéseket. “A szüleim mindig mondták, hogy ne járjak. Mert ugye az úgy volt, hogy mentem hatra – azt hiszem hat vagy hét évesen egyedül jártam edzésre -, anyu vagy apu jött értem fél nyolcra. Bevittek a suliba, közben reggeliztem, aztán délután négyre megint visszamentem úszni”– mesélte a könyvben a TV2 sztárja.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tényleg ennyi nyugdíjat kap Kóbor János?

Edit

Ezt üzente LL Junior a a férfinak, aki elütötte a fiát! Erre végképp nem számított senki!

Mazsi

Egy éve hiába várja haza aranyait Győzike

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------