Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes tragédia! A Fertő-tóban több emberöléses áldozat hollestét is megtalálták már..

Újabb részlet derült ki a Fertő tóban talált holttestről. Eddig úgy tűnt, hogy a holttest egy magyar nőé lehet.

A kép Illusztráció.

Az osztrák Ö24-re hivatkozó lapok igen valószínűnek vélték szerdán, hogy magyar gyilkosság áldozatának holtteste került elő a Fertő tóból, így VV Fannié vagy a darnózseli hentes feleségéé, N.-né K. Judité. Az előbbit már aznap kizárták.

Csütörtökre virradóra azonban az osztrák portál bennfentes információkra hivatkozva állította, hogy a gyilkossággal vádolt hentes felesége ugyanúgy nem lehet az áldozat, mint az eltűnt tévésztár. Kijelentették azt is, hogy a maradványok egy testből származnak. Most a magyar szálak elvarrása után az Ausztriában – annak elsősorban keleti részében – eltűnt nők eseteit vizsgálják át még alaposabban – írja a Kisalföld.

A Fertő tó nyugati felén, az ausztriai Ruszton talált fej nélküli holttestről azt a feltételezést tették közzé osztrák lapok, hogy magyar áldozatról lehet szó, mert osztrák eltűntekkel nem mutatnak egyezőséget a sekély vízben lelt maradványok.

A darnózseli nőt a vád szerint 2014 májusában ölte meg a férje. N. Jánost bizonyíték hiányában felmentették, de októberben az ítélőtábla ezt a döntést hatályon kívül helyezte és Tatabányán elölről kezdték a pert. Judit holtteste sem került még elő, de belső szerveinek szövetmaradványait megtalálták a zseli réten. A vád szerint gyilkosa eltüntette, megsemmisítette a testet.
Forrás: faktor.hu

Hasonló hírek

Véres késelés Szombathelyen! + Videó!

Mazsi

Sorozatgyilkosság? Elképesztő fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében

Mazsi

Bukott a miskolci bordély

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------