Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes tragédia! A Fertő-tóban több emberöléses áldozat hollestét is megtalálták már..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes tragédia! A Fertő-tóban több emberöléses áldozat hollestét is megtalálták már..

Újabb részlet derült ki a Fertő tóban talált holttestről. Eddig úgy tűnt, hogy a holttest egy magyar nőé lehet.

A kép Illusztráció.

Az osztrák Ö24-re hivatkozó lapok igen valószínűnek vélték szerdán, hogy magyar gyilkosság áldozatának holtteste került elő a Fertő tóból, így VV Fannié vagy a darnózseli hentes feleségéé, N.-né K. Judité. Az előbbit már aznap kizárták.

Csütörtökre virradóra azonban az osztrák portál bennfentes információkra hivatkozva állította, hogy a gyilkossággal vádolt hentes felesége ugyanúgy nem lehet az áldozat, mint az eltűnt tévésztár. Kijelentették azt is, hogy a maradványok egy testből származnak. Most a magyar szálak elvarrása után az Ausztriában – annak elsősorban keleti részében – eltűnt nők eseteit vizsgálják át még alaposabban – írja a Kisalföld.

A Fertő tó nyugati felén, az ausztriai Ruszton talált fej nélküli holttestről azt a feltételezést tették közzé osztrák lapok, hogy magyar áldozatról lehet szó, mert osztrák eltűntekkel nem mutatnak egyezőséget a sekély vízben lelt maradványok.

A darnózseli nőt a vád szerint 2014 májusában ölte meg a férje. N. Jánost bizonyíték hiányában felmentették, de októberben az ítélőtábla ezt a döntést hatályon kívül helyezte és Tatabányán elölről kezdték a pert. Judit holtteste sem került még elő, de belső szerveinek szövetmaradványait megtalálták a zseli réten. A vád szerint gyilkosa eltüntette, megsemmisítette a testet.
Forrás: faktor.hu

Hasonló hírek

Halálos autóbaleset történt Hódmezővásárhelynél

Géza

Áramütés ért több villamosvezetőt, mert a 4-6-os pihenőhelyet nem szigetelték le rendesen

Géza

Ez a nap is eljött! Önkormányzati képviselők ellen emelt vádat az ügyészség Terézvárosban – részletek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------