Image default
Külföld

Döbbenetes történet: 140 milliót lopott az angol orvos, aki lelőtte magyar barátnőjét – most megszólalt az édesanyja

Titus Bradley fejbe lőtte barátnőjét, majd magával is végzett.

Az angol orvos 400 ezer fontot (140 millió forintot) lopott a brit közegészségügytől úgy, hogy a dolgozóinak átutalt állami bért nem fizette ki. A férfi elvált, miután megcsalta feleségét, így nélküle és gyerekei nélkül folytatta az életét. Különböző szórakozóhelyekre járt ismerkedni, egy ilyen helyen találkozott a 28 éves magyar Gergely Noémivel.

A pár együtt utazott el a Zöld-foki szigetekre, ahol ismerőseik elmondása alapján remekül érezték magukat. Többször is hazatelefonáltak semmi nem utalt arra, hogy konfliktus lenne köztük. Angliában együtt is dolgoztak, a szigeteken pedig építkezni kezdtek.

A helyszíni beszámolók szerint Noémi kiment a szobából és közölte a recepcióssal, hogy Bradley megütötte őt, ezt követően mégis visszament hozzá. A személyzet veszekedést és furcsa hangokat hallott a szobából. Mikor bementek, hogy megnézzék mi történik, már mind a ketten a földön hevertek holtan, mellettük pedig ott volt a gyilkos fegyver.

A helyszínen nyomozó rendőrök jegyzeteket találtak az orvos útlevelében, köztük egy idézetet a Szárnyas fejvadász című filmből, mely így szól: “Time to die” azaz “Itt az idő meghalni”.

A gyilkos édesanyja, Gail Seery egy írásbeli nyilatkozatban elmondta, hogy fia túlhajszoltnak érezte magát, depresszióval küzdött és öngyilkos gondolatai voltak. Elmondta, hogy biporális zavart állapítottak meg Titusnál és a halálát megelőző hónapban többször emlegette az öngyilkosságot.

Sokszor dühös volt Noémire. Olykor sokat mesélt nekem az öngyilkos gondolatairól, máskor azt mondta, nagyszerű élete van és csodálatos dolgokat él át, de folyamatosan gondol azokra a dolgokra amiket elvesztett – mondta Gail. Ez alatt érthetjük a tönkre ment házasságát és a gyerekeitől való távolságot.

“A pénz problémát jelentett neki, de Noémi feldobta. A segítségemet kérte” – mondta az anya.

“Tudom hogy sokszor dühös volt Noémire, de sosem hittem volna, hogy le fogja lőni. A fiam mentálisan beteg volt. Ez miatt lett vége az életének” – tette hozzá.

(dailymail)

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Illegális bevándorlás – Megduplázódott a Szerbiába érkező migránsok száma

Edit

Szerbia is kerítést húzhat

Edit

Lövöldözés volt New Orleansban

Géza