Hirmagazin.eu
Főoldal » Döb­be­ne­tes rész­le­tek: Kéj­bar­lang is volt Laj­csi la­kó­park­já­ban?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döb­be­ne­tes rész­le­tek: Kéj­bar­lang is volt Laj­csi la­kó­park­já­ban?

Kü­lö­nös for­du­la­tot vett a ze­nész áram-, víz- és gáz­lo­pási, va­la­mint vesz­te­ge­tési ügye.

Újabb részletek láttak napvilágot a zenész áram-, víz- és gázlopási, valamint vesztegetési ügyében a csütörtöki tárgyaláson. A Boglárka lakópark egyik lakásában állítólag üzletszerű kéjelgés folyt.

Fotó: Markovics Gábor

Egy öt évvel ezelőtti vallomás felolvasásakor hangzott el a harmadrendű vádlott, Cs. Csaba vallomása, amelyben az állt: A Boglárka lakópark – amely Galambos Lajos nevéhez fűződik – egyik apartmanjában, amérőórák ellenőrzése során furcsa dolgokat találtak.A plafonon tükör volt, vörös függönyök és drapéria mindenütt, hangulatvilágítás, jakuzzi a fürdőszobában. Szexuális segédesz­közök, óvszerek minden fiókban.

Ez egy kéjbarlang volt – mondta akkor a vádlott –, ahol ki tudja, hogy kik fordulhattak meg.

Cs. Csaba vallomása azért érdekes, mert azt állítja, hogy nyilvánvalóan sokan jártak ebben a lakásban, így vadidegen em­berek is, akiknek esetleg lehetőségük volt arra, hogy valamelyik mérőórát megpiszkálják.

De vajon mit tudott erről Galambos Lajos? Erről és a vád által beidézett, egyenesen a börtönből érkező, rabláncon vezetett tanúról is kérdezte Lajcsit a Bors a bíróság épülete előtt.

“Sok év után most újra érzem magamban az erőt a harchoz. Férfias küzdelem lesz, de nem ha­gyom ma­gam, be fogom bi­zonyítani az igazamat.”

A vád tanújával kapcsolatban, aki mint szemtanú volt jelen a csütörtöki tárgyaláson, Lajcsi csak le­gyintett. A zenész ügy­védje, dr Fröhlich Krisztián viszont hozzátette:

“Hiába egyértelmű, hogy tökéletesen hiteltelen ez az ember, aki avallomása szerint látta, ahogy az elektromos művek emberei a harmadrendű vádlottal be­szélnek, nem vagyok biztos benne, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy végre kiderüljön a teljes igazság. Vagyis ügyfelem ártatlansága.”

A kéjlakkal kapcsolatban Lajcsi azt mondta:  “Én is csak a peranyagból tudtam meg, hogy volt egy ilyen lakás.”

ripost

Hasonló hírek

Óriási baleset a 34-es úton, mentőhelikopterek a helyszínen

Mazsi

Döbbenetes, most derült ki: két hónappal ezelőtt is balesetezhetett egy Viking szállodahajóval az ukrán kapitány

Géza

Rendőrségi felhívás! Mindegy hogy Vodafone, Telekom, Telenor vagy más szolgáltató ügyfele – minden mobilos veszélyben van!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------