Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes részletek – brutális körülmények között halt meg a várplaotai anya és kisfia! Oszd meg!

Döbbenetes, új részletek kerültek nyilvánosságra a várpalota külterületén holtan talált nő és kisgyermek ügyében.

Mint megírtuk, Várpalotán egy házban holtan találtak egy 22 éves nőt, és 2 éves gyermekét. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Veol.hu helyszíni riportja szerint a háznál a helyszínelés idején ott volt a megölt nő élettársa, a szintén megölt kisfiú édesapja. A fiatalember arcát két kezébe temetve, a fűbe lerogyva üvöltött a fájdalomtól.

A portál megtalálta a férfi édesanyját, aki elmondta, ők maguk Mocsán élnek, Komárom-Esztergom megyében, és telefonon értesültek róla, hogy valami baj van, a 21 éves fiuk ugyanis csütörtök óta nem éri el élettársát. – Ma reggel írt valaki a fiamnak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A telefonáló azt mondta, hogy várpalotai házukban, ahol a fia élettársa és kisfia tartózkodtak, be vannak törve az ablakok – mondta a lapnak az asszony.

A portálnak az asszony elmondta azt is, úgy tudja, megölt menyének szétverték a fejét.

Az asszony elmondta, pénteken költöztek volna fia és családja is Komárom-Esztergom megyébe Várpalotáról. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset.

A helyszínen a veol.hu tudósítója megtudta: a nő brutális körülmények között halt meg. Úgy tudják, a nő és kisfia csomagolni jött ki a házba, ahol már nem lakott a család, azért voltak csak ketten az épületben. Pénteken jött volna értük a költöztető autó.

A fiatalember – a megölt nő élettársa – annyit mondott: van elképzelése, ki tehette…

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Lezuhant egy fiú a sziklafalról a Bakonyban

info

Bő egymillióval károsította meg Bódi Gusztit és Margót egy álvillanyszerelő

Géza

Szörnyethalt a másik gödöllői kis repülő pilótája is – VIDEÓ

Mazsi