Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes részletek a gödöllői gyilkosságról: szeretőjét ölte meg Katalin – Kiderült, hogy ő volt gyermekei apja, nem a férje
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes részletek a gödöllői gyilkosságról: szeretőjét ölte meg Katalin – Kiderült, hogy ő volt gyermekei apja, nem a férje

Távmeghallgatással ülést tartották annak a 39 éves nőnek az ügyében, aki szerda este tett bejelentést a rendőrségen, hogy több késszúrással megölte ismerősét, egy 42 éves férfit, majd magára hagyta. Órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol holtan találta a férfit, ezután értesítette a rendőröket. A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte R. Katalin letartóztatását, és közleményükben döbbenetes részleteket közölt a gyilkosságról.

R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, három közös gyermekük született.

A férj 2020. januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, a férj is régóta ismerte őt. Ezután R. Katalin sok időt töltött a másik férfinél Gödöllőn, a férj is tudott róla.

2020. március 31-ről április 1-re virradóan is a szeretőnél volt a nő. A férfit a hálószobájában, kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta, ebbe belehalt. A nő aznap este bejelentette tettét a rendőrségnek.

(Itt történt a gyilkosság!) A nő aznap többször visszament a megölt férfihoz, hogy eltüntesse a nyomokat, és több emberrel is találkozott, azt még nem derült ki, kikkel.

Az ügy részletei miatt a bíróság szerint R. Katalin szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné. A bejelentett munkahellyel nem rendelkező nőnél a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért elrendelték letartóztatását legfeljebb május 3-ig. A döntés ellen a nő védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Kunmadarasi anya 10 hónapos csecsemőjét verte agyon

Mazsi

Így néznek ki a rendőrség új kamerái

info

Magyar kamiont rohantak le az illegális bevándorlók – videó

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------