Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Döbbenetes: Összecseréltek két újszülöttet Hódmezővásárhelyen a kórházban – a szülők sem vették észre, hazavitték más kisbabáját.. – Szólj hozzá!

Az egyik gyereket már haza is vitték, amikor kiderült a tévedés. A történetnek ugyan happy end lett a vége, és már mindkét kisbaba a saját családjánál van, de a kórház reakciója egyelőre még várat magára.

A napokban véletlenül összecseréltek két kisbabát a hódmezővásárhelyi kórház szülészetén, tudta meg a szeged365.hu.

A tragédiát ráadásul még a szülők sem vették észre, és az egyik kisfiút már haza is vitték a nem igazi szülei, amikor a kórházból rájuk telefonáltak, hogy sajnos rossz gyermeket vittek haza.

Múlt hétfőn megkaptuk a gyerekünket és a papírokat, majd indultunk is haza. Siettünk a taxihoz, ami már várt bennünket, hazaértünk. Pont, amikor betoppantunk, ránk telefonált a kórház, hogy a fiunk, Dajka Zoltán Noel ott van bent, nálunk

– mondta a hírportálnak az egyik apuka, Dajka Zoltán, aki az információt érdekesnek találta párjával, hiszen ők úgy tudták, hogy már hazahozták gyereküket.

Mindenki ezt olvassa most!

A szülőknek ezután a kórházból azt mondták, ellenőrizzék a baba csuklóján lévő karszalagot a gyermek születési adataival, és az apukának szikrázott a szeme, amikor meglátta a szalagon egy másik gyerek nevét. Dajka Zoltán szerint a csere oka az lehetett, hogy nagyon hasonlított a fiára a másik csecsemő, akit elhoztak véletlenül a kórházból:

„Ugyanúgy ott volt az orrán néhány pötty, mint a miénknek.”

Dajkáéknak ezután 30 percet kellett várniuk, amíg tudtak egy taxit fogni, az apuka szerint ez volt élete leghosszabb félórája.

– Újabb 15 perc alatt értünk be, aztán ott volt előttem a nőgyógyászat ajtaja, amin csak csengetésre lehet átjutni. Tenyérrel szétpattintottam a mágneszárat, a kelleténél talán egy kicsivel nagyobb lendülettel – mondta a férfi, aki szerint a másik szülői pár egyáltalán nem tűnt idegesnek a szituáció miatt, így végül mind a két gyermek a helyére került.

A kórházban azt mondták az apukának, hogy hiba történt, és küldenek majd egy bocsánatkérő levelet is az érintetteknek. Az ügyben maga az intézmény egyelőre még nem reagált, de ami a legfontosabb, hogy az ügy vége happy end lett, hiszen mindkét kisbaba egészséges és immár a helyére került.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Növekedhetnek Magyarország menekültterhei

info

Orbán Viktor: Öt nagy támadást kell kivédenünk

Edit

Állják központi költségvetésből a szociális támogatásokat!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------