Főoldal » Döbbenetes, mi derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor megismerkedéséről!
Bulvár

Döbbenetes, mi derült ki Tóth Gabi és Krausz Gábor megismerkedéséről!

Az énekesnő és a sztárséf már tíz éve ismerik egymást, ám most Gabi elárulta, hogy egyáltalán nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatuk.

Kiderültek Tóth Gabi és Krausz Gábor megismerkedésének körülményei!

Az énekesnő már hosszú hónapok óta alkot egy párt a Séfek séfe sztárjával, ám a kapcsolatuk korántsem indult zökkenőmentesen. Most kiderült, hogy már tíz éve ismerik egymást: Krausz akkor próbálta meg először meghódítani Gabit, ám nem járt sikerrel.

“Tíz évvel ezelőtt Gábor megszólított engem egy szórakozóhelyen, de én akkor csúnyán faképnél hagytam. Akkor még nem voltam nyitott egy párkapcsolatra. Hiszem azt, hogy meg kell tapasztalni bizonyos dolgokat, örömöket, sikereket, kudarcokat, fájdalmakat, hogy két ember újra összeérjen” – mondta el a Storynak Gabi.

Az énekesnő azóta számos örömöt és kudarcot megélt: úgy érzi, az elmúlt időszakban megtisztult, nem meglepő tehát, hogy épp ekkor talált rá a szerelem.

“Nálunk minden úgy történt, ahogy lennie kell, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Gábor hazajött Londonból, már belerázódott az itthoni életbe, én is letettem a legnagyobb munkáimat, elkezdtem tudatosan befelé fordulni, felfedezni az igazi önmagamat, és akkor találkoztunk” – fogalmazott az énekesnő, aki pont aznap kezdett ismerkedni a sztárséffel, amikor megszabadult a hajától.

“A hajunkban tároljuk a rossz kódolásokat, nem véletlen, hogy a buddhisták időnként kopaszra nyíratják a fejüket, hogy semmi rossz ne maradjon meg. Kopasz ugyan nem lettem, de jó rövid lett a hajam, én így szakítottam a múlttal, mindazzal a rosszal, ami addig történt velem. (…) És hihetetlen, de megtörtént a csoda, aznap este először írt rám Krausz Gábor, aki azóta a párom, a társam, a szerelmem” – mondta boldogan Gabi.

Az énekesnő azóta kiegyensúlyozottabb, mint valaha, és a közös jövőjét tervezi kedvesével.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Erdélyi Mónika olyan képre bukkant lomtalanítás közben, amin nem ismerni rá

Géza

Hatalmas bejelentést tett Tóth Gabi, kiakadtak rajongói!

Edit

Nem fél a jövőtől Kiss Ramóna

info