Főoldal » Döbbenetes hazugság terjed a neten Fekete Lászlóról – itt a válasza
Bulvár

Döbbenetes hazugság terjed a neten Fekete Lászlóról – itt a válasza

Budapest – Magyarország legerősebb embere nevében pocskondiázzák Gulyás Gergely kancelláriaminisztert egy online portálon. Fekete László lapunknak először csak tömören annyit mondott: fakenews, azaz kamuhír az egész.

– Egy szava sem igaz! Gulyás Gergellyel jóban vagyok, ismerem és tisztelem! Egy jóindulatú, művelt ember ő, éppen ezért döbbenten álltam, amikor a fiam szembesített azzal, hogy állítólag én kiosztottam Gulyás Gergelyt – háborgott az erős ember, aki egyelőre nem tett jogi lépéseket a cikket közzétevő oldalak ellen, de készen áll perre vinni a dolgot.

 – Remélem, hogy észhez tér, aki ilyet terjeszt, és azonnal törli a hazugságra épülő cikkét. Ha pár napon belül nem tűnik el, akkor kénytelen leszek jogi úton tenni ez ellen! – csattant fel Fekete Laci.

Az egyik TV csatorna nevét részben viselő kamuportál cikke szerint hazánk legerősebb emberét felbosszantotta a fideszes politikus egyik nyilatkozata, miszerint a migránsokat a nyugdíjasokkal kellene megállítani. A kitalált cikk még egy közös fotót is kitett a Gulyásról és Feketéről.

Forrás: Bllikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Óriási örömhír: Hamarosan érkezik Orbán Viktor második unokája

Mazsi

Gyönyörű színésznő Sztankay István egyetlen lánya – Ebben a sorozatban is láthattad

Géza

Botrány a királyi családban, Kamilla hercegné tombol a dühtől

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------