Image default
Csillagászat, űrkutatás

Döbbenetes fotót küldött a mars járó, beindultak a találgatások

A vörös boly­gón már szám­ta­lan el­ké­pesztő le­le­tet ta­lál­tak, a leg­fris­sebb fel­fe­de­zés­ről azon­ban eddig a NASA is hall­gat. Vajon miért?

Vá­rat­lan dol­got ta­lált a Cu­ri­o­sity nevű mars­ járó a vörös bolygó sziklás részén. Olyas­mit, amire még a tu­dó­sok sem szá­mí­tot­tak, így hát nem meglepő, hogy nagy az izgalom az élénk fantáziájú önkéntes szakértők körében.

Bár a Mars valóságos kincsesbánya a lelkes ufóvadászok számára, élő állatot eddig csak egyszer véltek felfedezni. Egészen mostanáig!

A mars járó a napokban egy bizarr hüllőről készített meglepő felvételt, ami nyugodtan sütkérezett a sziklákon. A korábban sosem látott példánynak két szarva is volt, ami még inkább megdöbbentette a kutatókat.

“Mintha csőre is lett volna, de ebben még nem vagyunk biztosak. Arra viszont fogadni mernénk, hogy a morbid állat egy földönkívüli példány, máskülönben képtelen lenne a túlélésre a Marson”

magyarázta Joe White, a kutatás egyik vezetője.

Döbbenetes fotót küldött a mars járó, beindultak a találgatások
Fotó: Twitter

Az önjelölt marsi régészek szerint a felfedezés újabb bizonyíték arra, hogy van élet a vörös bolygón, míg mások csak nevetnek az elképesztő elméleten.

Vajon mi az igazság?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lady Gaga elvitette volna magát az idegenekkel – napfogyatkozás a sztárok szemén át (videó)

Géza

Megdöbbentő bejelentés: egykor légköre volt a Holdnak…

Mazsi

Egy MTA-kutatás szerint az agy nyugalmi állapotban sem tétlenkedik

info