Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes felvételek szivárogtak ki Iránból, az utcán heverő haldoklókról – olyan súlyos, és sötét összeesküvés-elmélet, hogy nehéz elhinni
Külföld

Döbbenetes felvételek szivárogtak ki Iránból, az utcán heverő haldoklókról – olyan súlyos, és sötét összeesküvés-elmélet, hogy nehéz elhinni

Döbbenetes felvételeket és dokumentumokat hozott nyilvánosságra a brit Daily Mail. Iránban a koronavírus, amennyiben a portál által megjelentetett, állítólag Iránból kicsempészett dokumentumok hitelesek, egészen leképesztő mértékben és módon pusztított az országban. A dokumentumok szivárogtatója korábban már szivárogtatott ki hiteles információkat, de több alkalommal, más témában nem bizonyult megbízhatónak. Vajon miért lenne érdeke egy kormánynak, hogy hagyja meghalni a saját polgárait? Döbbenetes videók, nehéz kérdések!

Az egyik dokumentum egy iráni mentőállomásról szivárgott ki, és aktivisták adhatták át a külföldi lapnak. A dokumentum azt lenne hivatott bizonyítani, hogy január 28-án koronavírus-gyanúval elvitték a kínai nagykövetség három munkatárást a mentők. Mindez három héttel azelőtt, hogy Irán elismerte volna, hogy az országban megjelent az első eset. Ez utóbbi ugyanis csak február második felében következett be hivatalosan, egy iráni kereskedőről mondták ki, hogy ő az első. a hivatalos verzió szerint Kínában járt, onnan hozta haza a fertőzést?

A kínai követségi dolgozókról Irán hivatalosan azt közölte, negatív lett a koronavírus tesztjük, el is engedték őket annak idején a kórházból, a dokumentumokat pedig rendszerellenes aktivisták játszották át külföldre.

Az aktivisták azonban azt mondják, az iráni kormány azért, hogy fedezze a kínaiakat, hetekig tagadta a járvány létezését, ami azonban akkor már hetek óta tombolt az országban. Ennek bizonyítására videofelvételeket bocsátottak a Daily Mail rendelkezésére, melyben horrorisztikus jelenetek látszanak iráni városok utcáin:

A videó itt érhető el!

Az nyílt utcán összeeső, láthatóan fájdalomtól gyötört, fuldokló, köhögő férfi, vagy éppen a földön, arccal lefelé heverő nő, akit messzire kerülnek a közlekedők, haldokló emberek mindenütt:

Az aktivisták szerint Irán 320 városában legalább 43800 ember halt bele a betegségbe, a hivatalos iráni verzió 7417 elhunytról szól.

De mi oka lenne Iránnak a kínaiakat fedezni? Talán az, hogy az országot sújtó amerikai embargó miatt erőteljesen támaszkodniuk kell Kínára?

Nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy hitelesek-e a dokumentumok, melyeket egyébként vallóban a nagy iráni, ellenzéki szerveződés, az Iráni ellenállás nemzeti Tanácsa nevű szervezet adott át a Daily Mail online verziója szerkesztőségének. Ez a csoport először 2002-ben kapott komolyabb nemzetközi visszhangot, mikor Irán atomprogramjáról szivárogtattak, és azóta is továbbítanak különböző, főként az iráni rezsimet hátrányosan érintő adatokat külföldre, csakhogy, ezek nem minden esetben bizonyultak megbízhatónak.

Ettől függetlenül Irán sok vád érte a térségben is, ahol náluk volt a legkomolyabb vészhelyzet a koronavírus miatt. Azzal vádolják iránt, hogy a közegészségügyi érdekeket a Kínával fenntartott gyümölcsöző kapcsolata alá rendelte, és még a légi közlekedést sem szakította meg időben az ázsiai országgal, ahonnan a koronavírus eredt, sőt, semmilyen más fontos járványügyi lépést nem tettek meg.

A temetők Iránban rengeteg halottról árulkodnak:

A videó itt érhető el!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: MTI/AP/Vahid Szalemi

 

 

Hasonló hírek

50 ezer terroristával végeztek az amerikaiak

Mazsi

Megkezdték az ausztriai kerítés előkészítő munkálatait

Edit

Németország kezd észbe kapni a szakértő szerint

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------