Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes felvétel: komplett háztető esett a nyílt utcára
Külföld

Döbbenetes felvétel: komplett háztető esett a nyílt utcára

Azt mond­ják, hogy a jó idő­zí­tés az egyik leg­fon­to­sabb dolog az élet­ben. Ezt a vi­deót el­nézve te is meg­bi­zo­nyo­sod­hatsz erről.

Köztudott, hogy Oroszországban zordak a körülmények. Arra azonban mégiscsak nehéz felkészülni, hogy sétálás közben egy komplett háztető eshet ránk. Egy kislánynak és anyukájának nagyon nagy szerencséje volt. Gyanútlanul sétáltak az utcán, amikor is a fák mozgásából arra lehet következtetni, hogy erős szél kerekedett. A felvételen jól kivehető, hogy a hirtelen élénkülő szél elől az anyuka és lánya elfordulnak. Majdnem ez okozta a vesztüket.

Ha még pár másodpercig ott állnak, pont rájuk esett volna a tetőszerkezet. Az anya azonban valamilyen megfontolásból elindult. Az erős hangra azonban odakapta a fejét, és lányát húzva el is kezdtek futni. Szerencsére így nem sérült meg senki, de ez csak a jó időzítésnek volt köszönhető.

 

Hasonló hírek

A lányát nevezte ki kormányfőhelyettesnek Nazarbajev

info

Lassan kiteheti a “Megtelt” táblát Nagy-Britannia

Mazsi

Az ezer erőszakoskodó arab felébresztette Németországot

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------