Image default
Külföld

Döbbenetes: ezek voltak a brutálisan meggyilkolt szaúdi újságíró utolsó szavai

Ez történt a brutálisan meggyilkolt szaúdi újságíróval a hangfelvétel szerint.

Dzsamál Hasogdzsi október 2-án besétált hazájának isztambuli konzulátusára, hogy közelgő esküvőjéhez beszerezze a hivatalos dokumentumokat. Ezt követően brutálisan meggyilkolták és feldarabolták.

“Nem kapok levegőt” – ezek voltak Dzsamál Hasogdzsi szaúdi újságíró utolsó kivehető szavai. Az újságíró meggyilkolása alatt készült hangfelvételvételeken egy forrás szerint az életéért küzdő Dzsamál Hasogdzsi többször elismételte egymás után ezt a mondatot.

A hangfelvétel alapján az is megállapítható, hogy az újságíró rögtön érezte, hogy valami nem stimmel, amint belépett a konzulátus ajtaján, és meglátott egy bizonyos személyt. A CNN egyik forrása szerint ez a személy, aki Dzsamálhoz szól Maher Abdulaziz Mutreb-hez tartozik, egy korábbi szaúdi diplomatához. A párbeszéd a következő:

– Gyere vissza! – mondja Maher Abdulaziz Mutreb.

– Nem teheted meg ezt! Az emberek kint várnak rám – mondta Dzsamál.

(Dzsamál Hasogdzsi menyasszonya kint várt a konzulátus közelében férje visszatérésére.)

A dialógus itt megszakad, és azt lehet hallani, hogy a támadók körbevették az újságírót. Majd zajok hallatszanak a hangfelvételen, később pedig Dzsamál Hasogdzsi fuldoklása hallható, miközben mondja, hogy nem kap levegőt. Azonban ekkor még nem halt meg az újságíró, mivel további sikolyok és zihálás hallható a felvételen.

A hangokból arra is lehet következtetni, hogy az újságírót fűrésszel csonkították meg támadói, de elkövetői zenét hallgattak brutális tettük alatt, hogy tompítsák a kivégzés szörnyű hangjait.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Nem csökkent jelentősen a menekültek száma (Videó)

info

Ilyen nincs: eladtak 18 focistát, hogy vehessenek helyettük 10 kecskét

Mazsi

Vérfertőzés: saját testvére ejtette teherbe a 10 éves kislányt, miután megerőszakolta! Oszd meg!

Géza