Image default
Bulvár

Döbbenetes: egy késes támadó elől menekülő nőt gázolt el Bombera Krisztina

Budapest — Késes támadó elől menekülő nőt ütött el Bombera Krisztina (46)! Az eset még évekkel ezelőtt történt, utóbb kiderült, az ATV műsorvezetője elé ugró nő ittas is volt, ám mindez nem nyugtatta meg Krisztát, aki sokkot kapott és még ma sem idézi fel szívesen az eseményeket, az ATV-n vasárnap este adásba kerülő #Bochkor felvételén azonban megtette ezt.

– Egy részeg nénit ütöttem el úgy, hogy egyszer csak a semmiből elém ugrott. Ez nagyon régen volt, reggel mentem dolgozni, és menekült valaki elől, aki késsel kergette. Az én autóm orrát választotta a késes ember helyett – vágott bele a sztoriba Bombera. Először beszélgetőtársai, Ábel Anita és Hajdu Steve is poénra vette a meghökkentő történetet, de a műsorvezető hangsúlyozta, valóban pokoli perceket élt át.

– Ebből óriási vizsgálat volt, tőlem vért vettek, hogy fogyasztottam-e alkoholt, és a nénitől is. Természetesen én egy kortyot sem ittam. Nem lett végül baja, de őrületes sokk volt. Ott termett három taxis, mert én sokkot kaptam, el nem tudtam képzelni, hogy mi történt. Elkezdtek kiabálni, mert a néni felpattant és szaladt tovább. Kiabáltak, hogy „fogja meg, fogja meg, tegye be a kocsiba”, mert akkor mindenképp én vagyok a hibás, ha elmegy, hiszen akkor cserbenhagyásos gázolás lett volna. A nénit bekísértük az autóba, megvártuk a mentőt és minden rendeződött – vallotta be Krisztina.

– Napokig sokkolt, nemcsak a baleset, hanem az is, hogy milyen élete lehetett az asszonynak és ki lehetett az őt üldöző férfi, aki persze azonnal elszaladt, amikor látta, mi történt.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

A nagy esküvő hetén mondott fel munkahelyén Meghan Markle anyja – Ezt akarja csinálni a jövőben

Géza

Megérkezett Madridba a riporternő áldozata!

Mazsi

Bajban lesz az énekes: eddig csak egyszer tudta elénekelni a James Bond betétdalt

Edit