Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes: egy késes támadó elől menekülő nőt gázolt el Bombera Krisztina
Bulvár

Döbbenetes: egy késes támadó elől menekülő nőt gázolt el Bombera Krisztina

Budapest — Késes támadó elől menekülő nőt ütött el Bombera Krisztina (46)! Az eset még évekkel ezelőtt történt, utóbb kiderült, az ATV műsorvezetője elé ugró nő ittas is volt, ám mindez nem nyugtatta meg Krisztát, aki sokkot kapott és még ma sem idézi fel szívesen az eseményeket, az ATV-n vasárnap este adásba kerülő #Bochkor felvételén azonban megtette ezt.

– Egy részeg nénit ütöttem el úgy, hogy egyszer csak a semmiből elém ugrott. Ez nagyon régen volt, reggel mentem dolgozni, és menekült valaki elől, aki késsel kergette. Az én autóm orrát választotta a késes ember helyett – vágott bele a sztoriba Bombera. Először beszélgetőtársai, Ábel Anita és Hajdu Steve is poénra vette a meghökkentő történetet, de a műsorvezető hangsúlyozta, valóban pokoli perceket élt át.

– Ebből óriási vizsgálat volt, tőlem vért vettek, hogy fogyasztottam-e alkoholt, és a nénitől is. Természetesen én egy kortyot sem ittam. Nem lett végül baja, de őrületes sokk volt. Ott termett három taxis, mert én sokkot kaptam, el nem tudtam képzelni, hogy mi történt. Elkezdtek kiabálni, mert a néni felpattant és szaladt tovább. Kiabáltak, hogy „fogja meg, fogja meg, tegye be a kocsiba”, mert akkor mindenképp én vagyok a hibás, ha elmegy, hiszen akkor cserbenhagyásos gázolás lett volna. A nénit bekísértük az autóba, megvártuk a mentőt és minden rendeződött – vallotta be Krisztina.

– Napokig sokkolt, nemcsak a baleset, hanem az is, hogy milyen élete lehetett az asszonynak és ki lehetett az őt üldöző férfi, aki persze azonnal elszaladt, amikor látta, mi történt.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Így élte túl a legnagyobb tragédiákat Csepregi Éva

Mazsi

Ilyen a házasságuk, Debreczeni Zita mindent elárult

Mazsi

Sírva vallott betegségéről az énekes: felismerhetetlen lett a kórtól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------