Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes dologra derült fény: Kim Dzsong Unt fiatal lányok részesítik szexuális örömökben. Oszd meg!
Belföldi hírek

Döbbenetes dologra derült fény: Kim Dzsong Unt fiatal lányok részesítik szexuális örömökben. Oszd meg!

Észak-Korea – Kim Dzsong Unt saját “Öröm Osztagja” várja haza, miután visszatér egy-egy hosszabb útról, külföldi találkozásról.

A Daily Star cikke szerint az észak-koreai vezetőt az úgynevezett Kippumjo, azaz az “Öröm Osztag” fogja várni, amit fiatal nők alkotnak, akik között állítólag még egy 13 éves is van. A csapat feladata, hogy mindenféle szexuális örömökben részesítsék a diktátort a hazaérkezését követően, amiért 4000 dollárnak megfelelő összeget kapnak, emellett pedig teljes titoktartásra vannak kötelezve.

A Kippumjot még Kim nagyapja vezette be, amiben soha nem lehet egy tag 25 évnél idősebb. Az Öröm Osztagba egyébként szűz iskoláslányokat válogatnak be a katonák, teljesen véletlenszerűen, akiket ezután orvosi vizsgálatnak vetnek alá és ha minden rendben, akkor elköltöztetik őket otthonról.

A feladataik között szerepel a szex, a masszázs és a tánc is. Kim egyébként az apja halála után támasztotta fel az Öröm Osztagot, miután az apja, Kim Jong-il betiltotta.

Ugyan a diktátor házasember, ez nem akadályozza meg abban, hogy “magas és gyönyörű” lányokat rendeljen magának.

Az osztag tagjai évekig titokban dolgoznak, majd miután megkapják a fizetésüket, hazaküldik őket. Úgy tudni, előfordul, hogy a lányoknak Kim barátait is szórakoztatniuk kell, és az sem ritka, hogy néhányuk észak-koreai katonák feleségeként végzik.

Becslések szerint nagyjából 2000 lányt soroztak már be a Kippumjoba. Mi Hyang elmondta, hogy 15 éves volt, amikor a katonák megjelentek az iskolájában, hogy kiválasszák a következő tagokat.

Szerencsétlenségére ő volt az, akire a választásuk esett, majd úgy kényszerítették hűség fogadásra, hogy az ujjából vért serkentettek. Előírás, hogy a lányoknak nem lehetnek sebeik vagy egyéb testhibáik, a hangjuknak pedig nőiesnek és finomnak kell lennie.

Mondd el a véleményedet és oszd meg a cikket! Hirmagazin.eu

Forrás: Daily Star

Hasonló hírek

Egyre keményebb a szócsata Románia és Magyarország között

Géza

Villamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon

info

Hetedére csökkenti a bevándorlók számát a kerítés – ez az európai tapasztalat

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------