Image default
Belföldi hírek

Döbbenetes dologra derült fény: Kim Dzsong Unt fiatal lányok részesítik szexuális örömökben. Oszd meg!

Észak-Korea – Kim Dzsong Unt saját “Öröm Osztagja” várja haza, miután visszatér egy-egy hosszabb útról, külföldi találkozásról.

A Daily Star cikke szerint az észak-koreai vezetőt az úgynevezett Kippumjo, azaz az “Öröm Osztag” fogja várni, amit fiatal nők alkotnak, akik között állítólag még egy 13 éves is van. A csapat feladata, hogy mindenféle szexuális örömökben részesítsék a diktátort a hazaérkezését követően, amiért 4000 dollárnak megfelelő összeget kapnak, emellett pedig teljes titoktartásra vannak kötelezve.

A Kippumjot még Kim nagyapja vezette be, amiben soha nem lehet egy tag 25 évnél idősebb. Az Öröm Osztagba egyébként szűz iskoláslányokat válogatnak be a katonák, teljesen véletlenszerűen, akiket ezután orvosi vizsgálatnak vetnek alá és ha minden rendben, akkor elköltöztetik őket otthonról.

A feladataik között szerepel a szex, a masszázs és a tánc is. Kim egyébként az apja halála után támasztotta fel az Öröm Osztagot, miután az apja, Kim Jong-il betiltotta.

Ugyan a diktátor házasember, ez nem akadályozza meg abban, hogy “magas és gyönyörű” lányokat rendeljen magának.

Az osztag tagjai évekig titokban dolgoznak, majd miután megkapják a fizetésüket, hazaküldik őket. Úgy tudni, előfordul, hogy a lányoknak Kim barátait is szórakoztatniuk kell, és az sem ritka, hogy néhányuk észak-koreai katonák feleségeként végzik.

Becslések szerint nagyjából 2000 lányt soroztak már be a Kippumjoba. Mi Hyang elmondta, hogy 15 éves volt, amikor a katonák megjelentek az iskolájában, hogy kiválasszák a következő tagokat.

Szerencsétlenségére ő volt az, akire a választásuk esett, majd úgy kényszerítették hűség fogadásra, hogy az ujjából vért serkentettek. Előírás, hogy a lányoknak nem lehetnek sebeik vagy egyéb testhibáik, a hangjuknak pedig nőiesnek és finomnak kell lennie.

Mondd el a véleményedet és oszd meg a cikket! Hirmagazin.eu

Forrás: Daily Star

Hasonló hírek

Orbán Viktor szerint alábecsülik Európában a kockázat mértékét

Edit

Olyan levelet kapott Orbán Izrael miniszterelnökétől, hogy Heller Ágnes is beleborzong

Géza

Megkondultak a harangok, gyászszünetet rendeltek el, a zászlókat félárbócra eresztették

Géza