Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes dolgot feltételeznek a szakértők a negyedikről kizuhant Pannika ügyében
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes dolgot feltételeznek a szakértők a negyedikről kizuhant Pannika ügyében

Kistarcsa — Több mint másfél év után elkészült az összes szakértői vélemény a negyedik emeletről kiesett A. Panna (†3) ügyében, amelynek három gyanúsítottja van.

Kistarcsa — Több mint másfél év után elkészült az összes szakértői vélemény a negyedik emeletről kiesett A. Panna (†3) ügyében, amelynek három gyanúsítottja van.

Pannika 2017 májusában zuhant ki kistarcsai albérletük ablakán. A kislányra a baleset előtt keresztanyja vigyázott, mert a szülők egy gyárban dolgoztak éjszakai műszakban. Eddig úgy tudtuk: a gyermek egyedül volt otthon, mert az alkalmi bébiszitternek el kellett mennie, az apjáék pedig még nem értek haza, ezért pánikba esett, az ablak alá húzott egy széket, amelyre felállt, majd a mélybe zuhant. Holttestét az édesapja találta meg a ház mellett lévő füves területen.

Döbbenetes dolgot feltételeznek a szakértők a negyedikről kizuhant Pannika ügyében 1
Egyedül volt? Erre a kérdésre próbálnak másfél éve választ találni Pannika halála kapcsán

– Nem kizárt, hogy teljesen másképp történtek az események, mint azt ez idáig hittük. A fizikus szakértő ugyanis két verziót állított fel. Az egyik szerint Panni egyedül mászott fel, majd kizuhant az ablakon, a másik szerint valaki kiejtette.

– A vélemény szerint utóbbinak nagyobb a valószínűsége, hiszen egy 3 éves gyermek fizikailag szinte képtelen egyedül felmászni az ablakig, majd kitárni azt. Annyi bizonyos, hogy az ablakot nem a pici nyitotta ki – közölte dr. Lichy József, a kislány szüleinek védője.

Döbbenetes dolgot feltételeznek a szakértők a negyedikről kizuhant Pannika ügyében 2
A keresztanya állítja: a gyermek az ágyában feküdt, amikor magára hagyta / Fotó: Grnák László

A kérdés már csak az: ki volt otthon a tragédia pillanatában? A keresztanyja állítja: a kiságyában volt Pannika, amikor magára hagyta. A szülők állítják: a ház előtti betonon találták meg a kicsit, amikor hazaértek.

Úgy tudjuk, a rendőrség poligráfos vizsgálatot végzett a keresztanyával, azt akarják kideríteni, a lakásban tartózkodott-e a tragédia idején. A vizsgálat azonban eredmény nélkül zárult, mert a nő végig mozgott, ami megzavarta a műszert.

Információink szerint a szüntelen mozgását azzal indokolta a nő, hogy végig nagyon ideges volt.

– Védencem rossz lelki állapotban volt a poligráfos vizsgálat során is. Fontos, hogy amikor az anya értesítette a balesetről, már messze járt a háztól. Ezt a telefonja adatai igazolják – mondta a nő védője, dr. Varga Zoltán.

Döbbenetes dolgot feltételeznek a szakértők a negyedikről kizuhant Pannika ügyében 3
A szakértő szerint egy 3 éves gyerek képtelen egyedül kinyitni az ablakot / Grafika: Séra Tamás

Gyanús jelek

A Blikk információi szerint a szakértők a kislány ruházatán nem találtak semmiféle olyan, súrlódásból származó nyomot, amit a háztetőn lévő cserép vagy a hófogó okozott volna. Vérében pedig egy pohár sörnek vagy pár cent pálinkának megfelelő mennyiségű alkoholt találtak. A szülőket és a keresztanyát is kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. Ennek büntetési tétele 1-től 5 évig terjed.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Halálos baleset történt Pest megyében – Megrázó képek a helyszínről..

Géza

Molotov-koktéllal állt bosszút volt élettársán egy borsodi férfi

Géza

Köröznek egy bérelt autóval szíreket szállító férfit, társát elfogták

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------