Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes dolgok történnek Kerepesen – Bedarálja a Pest megyei várost a drogpokol?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes dolgok történnek Kerepesen – Bedarálja a Pest megyei várost a drogpokol?

Kerepes — Árokban fetrengő, a buszmegállóban és a HÉV-megállóban ténfergő, hörgő és kiabáló, láthatóan bedrogozott emberek – akár egy katasztrófa sújtotta övezet, úgy fest Kerepes egy része.

A helyieknek két hónapja nincs nyugtuk: akkor lepték el a Gyár utca környékét a balhés galerik. Sok helybeli szerint a Hős utca korábbi hírhedt bandái tehették át ide a székhelyüket, miután onnan kipaterolták őket. Az egykor nyugodt, csendes kertváros lakói ma nem szívesen hagyják el házaikat az utcán ténfergő „zombik” miatt: van, aki egy megállóval inkább tovább megy, mások pedig viszik-hozzák rokonaikat az állomásról, mert egyszerűen félnek egyedül az utcán közlekedni.

                                   A környéken egyre gyakrabban megfordulnak a mentők is/Fotó:Varga Imre

A megállónál dolgozó boltosok szerint 3-5 fős csapatokban érkeznek a különítmények: nem zavartatják magukat, az utcán is képesek elővenni a szert. A kukákból esznek, a villanyoszlopokat ölelgetik, a gyerekeket terrorizálják, és ha túllövik a szert, összeesnek az út mentén, ezért gyakran fordul a mentő.

                        A balhés fiatalok csapatban járnak, ijesztgetik a gyerekeket és a felnőtteket is

– Néha a vágányokhoz vezető lépcsőkön ülve adják be maguknak az anyagot – mesélte egy, a neve elhallgatását kérő férfi.

             A kerepesiek félnek a megállóknál ténfergő zombiktól/fotó:Varga Imre

Nemcsak a városban, de a tömegközlekedésen is komoly problémát okoznak. Sajbenné Szabos Adrienn lánya HÉV-vel utazik a fővárosba a tanulmányai miatt, és nem egyszer volt arra példa, hogy szemtanúja volt valami ocsmányságnak:

– Volt, hogy a kalauzra támadtak, máskor előttük szívták a füves cigit, de volt arra is példa, hogy a tűvel hadakoztak a vonaton. Az utasok felé tartotta az egyikük azzal, hogy szúrni fog, ha nem hagyják őt békén. De volt, hogy szamurájkarddal fenyegetőztek ezek az alakok – fakadt ki az édesanya. – Nem tudom, mit lehetne ellenük tenni, jobb híján a rendőrségtől várjuk a segítséget.

             Sajbenné Szabados Adrienn főleg a lányát félti a drogosoktól/Fotó:Varga Imre

– Az önkormányzat a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal szerződést kötött, miszerint szabadnapos rendőrök érkeznek a városba már a napokban. A biztonságnak ára van, meg kell fizetni. Volt arra is alkalom, hogy családanyák, akiknek a gyermeke függő, segítették a munkánkat – mondta lapunknak Franka Tibor, a város polgármestere.

             Franka Tibor polgármester a zsaruktól kért segítséget/Fotó:Zsolnai Péter

Megkerestük az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot: a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai minden, a tudomásukra jutott és hatáskörükbe tartozó jogsértés esetén megteszik a szükséges intézkedéseket, az illetékességi területükön pedig a szükséges erőkkel és eszközökkel biztosítják a közrendet. A konkrét esettel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást.

             Nagy József szerint a bandák megjelenésével megnőtt a lopások száma is/Fotó:Varga Imre

Kitakarították

Hős utca környékén tavaly nyáron fajult el annyira a helyzet, hogy a zsaruk egész nap megerősített létszámban járőröztek. Korábban az 1-es villamos vonalán dolgozó sofőrök panaszkodtak a tarthatatlan állapotról, amely a dizájner drogot használó bandák miatt alakult ki.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Újabb veszélyes őrület: Száguldó vonat elé ugranak a magyar tinik

Mazsi

Borzalmas videó a halálos veszprémi motorbalesetről

Géza

A gyanú szerint szándékosan gyújtogatott egy háznál egy nő Miskolcon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------