Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenetes dolgok derültek ki a 18 éves Emesét halálra gázoló ceglédi sofőrről
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Döbbenetes dolgok derültek ki a 18 éves Emesét halálra gázoló ceglédi sofőrről

Tizennégy hónap telt el azóta, hogy a helyi aranyifjúként emlegetett P. Levente (22) Cegléd belvárosában 150 kilométeres sebességgel száguldozva elgázolta az úton áthaladó Bognár Emesét (†18) és barátját, Dávidot (22). Dávid minden csontja összetört, súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, a barátnője, Emese életét pedig már nem tudták megmenteni.

Azóta csak tegnap, a Ceglédi Járásbíróság bejáratánál találkozott a gázoló az áldozat rokonaival. A halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolt fiatalember bocsánatkérés helyett még a fejét is elfordította, hogy véletlenül se kelljen szembenéznie az elhunyt lányát gyászoló édesanyával, Szepes Orsolyával (45).

– Azt üzenem Leventének, hogy élje át ő is azt, amit mi. Ez a büntetés túl enyhe, mondhatni ajándék a számára. Hiszen elvette tőlem a 18 éves lányomat, a húgától pedig a testvérét, a legjobb barátnőjét – sorolta a balesetben meghalt tini édesanyja, Szepes Orsolya.

– Amikor Levente elgázolt minket, megölte a barátnőmet. Hiába vagyok itt, engem is megölt – fakadt ki keserűen a Blikknek Dávid. – Bár gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de még arra sem képes, hogy elém álljon és bocsánatot kérjen!

Dávid túlélte, bocsánatkérést azonban hiába várt /Fotó: Pozsonyi Zita Dávid túlélte, bocsánatkérést azonban hiába várt /Fotó: Pozsonyi Zita

Dávid minden szavát hallotta a gázoló, de szemmel láthatóan nem érdekelte. P. Levente csak akkor rettent meg, amikor az ügyész a fejére olvasta a vádakat. Kiderült, hogy a fiatalember olyan, 400 lóerősre átalakított BMW-vel száguldott, amit csak a versenypályán lehetett volna használni. Hogy a tragédia előtt közúti szabálysértésért egy órával már megbüntették a rendőrök. Az ügyész három év, fogházban letöltendő szabadságvesztést kért a vádlottra, amennyiben elismeri a bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról.

– Beismerem a bűnösségemet – közölte P. Levente, majd így folytatta: – Minden bátorságomat összeszedve azt mondom, ez a tragédia életem végéig elkísér, és megpróbálom jóvátenni, de nem lehet.

P. Levente hatalmas tempóval gázolta el a szerelmespárt Cegléden /Fotó: Pozsonyi Zita P. Levente hatalmas tempóval gázolta el a szerelmespárt Cegléden /Fotó: Pozsonyi Zita

A bíróság végül P. Leventét három év fogházbüntetésre ítélte úgy, hogy leghamarabb két év múlva szabadulhat. Emellett örökre eltiltotta őt az autóvezetéstől.

A gázoló három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rendőreink tíz percen belül elfogták tegnap a verekedéses kettős-gyilkosság elkövetőjét – videó.. Köszönjük!

Géza

Egy napon belül azonosították és elfogták az erőszakoskodót rendőreink – videó

Géza

Becsület és tisztelet a határvédőknél, a mindennapos áldozatos munkáért, ugyanúgy, mint rendőreink más területen kifejtett tevékenységéért is! Hirmagazin.eu

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!