Főoldal » Döbbenetes, amit ez a nő tett a gyerekével
Bulvár

Döbbenetes, amit ez a nő tett a gyerekével

Nem kétséges, hogy egy pillanatra elment az esze.

Döbbenetes, amit ez a nő tett a gyerekével
Pillanatnyi őrültség – erre hivatkozik az az édesanya, aki egy szép napon fogta, és kilógatta a saját gyermekét az ablakon! A nő mindeközben azt kiabálta: „Wacko Jacko”, utalva ezzel arra a pillanatra, amikor 2002-ben Michael Jackson első gyermekét úgy mutatta be a világnak, hogy átlógatta a korláton.

Az angliai kisvárosban, Hull-ban élő fiatal nő állítólag akkor vesztette el egy pillanatra az eszét, amikor a rádióban egy Jacko-számot kezdtek el játszani, és valamiért úgy érezte, meg kell ismételnie ezt a borzasztó pillanatot.

Aminek egyébként tanúi is voltak: a gyermek édesapja például úgy értesült a rettenetes esetről, hogy egy telefonnal készült felvételt mutattak neki róla. „Teljesen belebetegedtem a látványba” – mesélt a férfi a vérfagyasztó pillanatról, amikor szembesült felesége tettével.

A kisbabának szerencsére nem esett baja, ám a húszas éveiben járó nőt a gyermek életének veszélyeztetése miatt 16 hetes börtönbüntetésre ítélték, amit azonban 12 hónapra felfüggesztettek, de részt kell vennie egy 30 napos rehabilitációs programon.

Csak remélni tudjuk, hogy sem senki, sem senki másnak soha többet nem jut eszébe ilyen őrültség!

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

Zámbó Krisztián: Édesapjának, Zámbó Jimmynek akart ezzel üzenni meztelen képével..

Géza

Pierce Brosnant nem érdekli, ha kövér a felesége!

info

Gubik Ági legnagyobb kritikusa a volt férje

info