Image default
Bulvár

Döbbenet: tönkretették Bangó Margit otthonának bejáratát

A nóták koronázatlan királynője amikor csak teheti örömmel pihen imádott otthonában, aminek csinosítását nemrég fejezte be. Arra azonban nem számított, hogy újabb munkálatokra lesz szükség. Unokája ugyanis tönkretette a kertkaput.

Nem alakult a legjobban Jellinek Tina napja, amikor kislányát sürgősen orvoshoz kellett vinnie. A család épp Szlovákiában tartózkodott, amikor a kislány szörnyű fogfájásra panaszkodott. Miután a helyi fogorvos megvizsgálta a kislányt, kiderült, hogy egy szájsebészeti beavatkozásra lesz szükség, amit már Budapesten el is végeztek. Vivike végig hősiesen viselte a fogászati megpróbáltatást. “Én mindvégig jobban izgultam, mint ő. Annyira büszke vagyok, hogy milyen ügyesen, egy szó nélkül tűrte az egészet. Az egész család retteg a fogászati dolgoktól, úgy látszik Vivike ez alól az egyetlen kivétel” – mondta Tina, aki épphogy kiheverte a történteket, máris jött a következő sokk.

Vivike végig hősiesen viselte a fogászati megpróbáltatást

“Mama megkért, hogy álljak be az autójával. Meg is tettem, de elfelejtettem behúzni a kéziféket. Sajnos az autó tovább gurult és kivitte a kerítést. Amíg a szerelők nem érkeztek meg odakötöztük a kaput a tartóelemekhez, de azt hiszem az egészet ki kell majd cserélni” – mondta Tina, akit érthetően megviseltek a történtek. “Nagyon ideges voltam, aggódtam, hogy mama mit fog szólni. Egy dologgal nyugtattam magam, hogy szerencsére az autónak nem lett komoly baja és nem is gurult ki az útra. A javítást természetesen én állom majd” – mondta Tina. Hogy a történtekhez mit szólt Bangó Margit, kiderül 21:00-tól a Drága családom mai epizódjában. 

Tina elfelejtette behúzni az autón a kéziféket
Forrás: Blikk

Hasonló hírek

A fiatal pár kilépett a munkahelyéről, és a macskájukkal világkörüli útra indultak + FOTÓK!

info

Meztelenül pózol a lány, akinek amputálni kellett az egyik lábát

Edit

Oszter Sándor lánya apja ügyéről vallott

Mazsi