Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet: tönkretették Bangó Margit otthonának bejáratát
Bulvár

Döbbenet: tönkretették Bangó Margit otthonának bejáratát

A nóták koronázatlan királynője amikor csak teheti örömmel pihen imádott otthonában, aminek csinosítását nemrég fejezte be. Arra azonban nem számított, hogy újabb munkálatokra lesz szükség. Unokája ugyanis tönkretette a kertkaput.

Nem alakult a legjobban Jellinek Tina napja, amikor kislányát sürgősen orvoshoz kellett vinnie. A család épp Szlovákiában tartózkodott, amikor a kislány szörnyű fogfájásra panaszkodott. Miután a helyi fogorvos megvizsgálta a kislányt, kiderült, hogy egy szájsebészeti beavatkozásra lesz szükség, amit már Budapesten el is végeztek. Vivike végig hősiesen viselte a fogászati megpróbáltatást. “Én mindvégig jobban izgultam, mint ő. Annyira büszke vagyok, hogy milyen ügyesen, egy szó nélkül tűrte az egészet. Az egész család retteg a fogászati dolgoktól, úgy látszik Vivike ez alól az egyetlen kivétel” – mondta Tina, aki épphogy kiheverte a történteket, máris jött a következő sokk.

Vivike végig hősiesen viselte a fogászati megpróbáltatást

“Mama megkért, hogy álljak be az autójával. Meg is tettem, de elfelejtettem behúzni a kéziféket. Sajnos az autó tovább gurult és kivitte a kerítést. Amíg a szerelők nem érkeztek meg odakötöztük a kaput a tartóelemekhez, de azt hiszem az egészet ki kell majd cserélni” – mondta Tina, akit érthetően megviseltek a történtek. “Nagyon ideges voltam, aggódtam, hogy mama mit fog szólni. Egy dologgal nyugtattam magam, hogy szerencsére az autónak nem lett komoly baja és nem is gurult ki az útra. A javítást természetesen én állom majd” – mondta Tina. Hogy a történtekhez mit szólt Bangó Margit, kiderül 21:00-tól a Drága családom mai epizódjában. 

Tina elfelejtette behúzni az autón a kéziféket
Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Gyurcsány Ferenc egy pornósztárral fotózkodott – képek

Géza

Zséda odavan a zsűrizésért

info

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------