Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet: szexért cserébe kínál lakást egy magyar főbérlő
18+ Életmód hírek

Döbbenet: szexért cserébe kínál lakást egy magyar főbérlő

Magyarország — Szexért cserébe kínálja 35 négyzetméteres lakását egy titokzatos, negyven év körüli férfi Komárom-Esztergom megyében.

Mint kiderült, a férfi nem követ el bűncselekményt azzal, ha otthonát áron alul és ezzel együtt természetbeni fizetségért árulja, sőt, még csak prostitúcióról sem beszélhetünk.

– Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig. Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben – ezzel a felhívással keresi szexpartnerét, egyben lakótársát az ország legnagyobb apróhirdetési oldalán a magát máshol csak „mecénásként” emlegető férfi.

A titokzatos hirdetőt álnéven kerestük meg, és utánajártunk, pontosan mit is takar a „heti egy alkalom természetben”.

Döbbenet szexért cserébe kínál lakást egy magyar főbérlő 1
Bár erkölcsileg aggályos, bűncselekménynek mégsem számít, amit a férfi tesz. A hirdetésében világos feltételeket szab.

A buja főbérlő nem sokáig kertelt, még csak ismerkedni sem szeretett volna, csupán egy képet kért, majd rögtön a tárgyra is tért.

– A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg – kezdte az ismeretlen, aki nem sokat árult el magáról.

Állítása szerint azért nem fedi fel azonnal a személyazonosságát, mert nem egyedülálló, ám a keresztnevét hajlandó volt elárulni. Mint mondta, annak a hölgynek, aki elfogadja a feltételeit, biztosan nem lesznek anyagi gondjai a jövőben.

– Kétféle lehetőséged van, rajtad áll, hogy melyik a szimpatikusabb. Meg lehetne oldani úgy, hogy orálisan kényeztetsz engem végig, vagy pedig aktussal oldanánk meg a dolgot – írta a férfi, aki a nem kívánt terhességre is gondolt.

– Ha utóbbit szeretnéd inkább, jó lenne, ha gyógyszerrel védekeznél, hogy elkerüljük a teherbe esést – mondta.

Kamarás Péter ügyvéd szerint bár az eset felvet némi erkölcsi aggályt, jogilag nem követ el bűncselekményt az, aki így keres magának szexpartnert.

– Nem beszélhetünk üzletszerű kéjelgésről, hiszen nincs szó válogatás nélküli szexpartner felhajtásáról, prostitúcióról. Ebből később kialakulhat akár barátság, szimpátia. Erkölcsileg mindenképp sajátos az eset, jogi értelemben azonban az ilyen albérletszerződésért senki sem tehet feljelentést – vélekedett az esettel kapcsolatban az ügyvéd.

Egyre népszerűbb gyakorlat

Nem csupán Magyarországon, de számos más külföldi országban is egyre inkább elterjedt, hogy a lakástulajdonosok szexért cserébe adják ki lakásaikat. A Lidovky nevű cseh lap egy kutatást is készített a jelenségről, amelyből kiderült, hogy általában olyan személyek árulják így a lakásukat, akik magányosak, nehezen ismerkednek, ez a fajta megoldás pedig olcsóbb számukra, mint egy prostituált. Pszichológusok szerint a lányok legtöbbször anyagi kényszerből mennek bele az ehhez hasonló helyzetekbe.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Ikreket vár, leukémiával diagnosztizálták, az orvosok tehetetlenek – Sorsa a világ kezében van!

Mazsi

7 jel, hogy a nagy Ő-vel randizol

info

Hatoslottó nyerőszámok és nyeremények

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------