Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet: milliókkal vágták át a katonákat – A társaikat vádolják a csalással
Életmód hírek

Döbbenet: milliókkal vágták át a katonákat – A társaikat vádolják a csalással

Magyarország — Számos egykori és jelenlegi katonatiszt, valamint civilek is érintettek egy több millió forint értékben elkövetett csalásban – állítja az ügy egyik károsultjának élettársa, Szabó Bettina (26).

Mint mondta: lassan felőrli családját, hogy évek óta húzódik az ügy, amelyben egy hadnagyot és négy társát vádolnak azzal, hogy katonatársaiktól csaltak ki pénzt befektetés ürügyén.

– Tőlünk összesen kétmillió forintot kért évekkel ezelőtt a párom egyik ismerőse, aki azt állította: egy év múlva megtérül majd a jól jövedelmező befektetés, és jelentősen több pénzt, összesen hárommillió forintot kapunk vissza. Sajnos belementünk, reméltük, hogy valóban jól cselekszünk, de a pénzünket azóta sem láttuk – kezdte Bettina, aki úgy tudja, ők még nem veszítettek sokat azokhoz képest, akik több mint 10 millió forintot adtak át a vádlottaknak.

Volt, aki 14 millió forintot adott át annak reményében, hogy több pénzt lát majd viszont.

Döbbenet milliókkal vágták át a katonákat – A társaikat vádolják a csalással 1
Szabó Bettina családját felőrli az évek óta húzódó ügy

– Megbíztunk az ismerősünkben, hiszen korábban már hallottuk, hogy másoknak megtérült a befektetés. A mi esetünkben ez nem így történt, és ahogy hallottuk, legalább egytucatnyian járnak még hasonló cipőben – folytatta csalódottan Bettina, aki párjával, az egykor katonaként dolgozó, több misszión is kint járó Dóczi Sándorral (38) két éve tett feljelentést az ügyben, ám mint mondta: annyi a károsult, hogy csak most sikerült bíróság elé vinni az ügyet.

– Ügyfelem nem követett el bűncselekményt, teljes egészében megtévesztés áldozata lett ő is. Egyelőre bizonyítási eljárás zajlik, amely során a védelem által kihallgatni indítványozott tanúk egyértelműen alátámasztották ezt – mondta kérdésünkre az egyik vádlott ügyvédje, dr. Nikula János, aki ügyfelével együtt később kívánt nyilatkozni bővebben az ügyben.

Megkerestük a Honvédelmi Minisztériumot is, hány katona lehet érintett az évek óta elhúzódó eljárásban, esetleg volt-e, aki leszerelt azóta, hogy kirobbant az ügy, lapzártánkig azonban nem kaptunk választ.

Óvakodjunk a nagy haszontól

A pénzügyi szakértők azt tanácsolják, ha túl magas hozamot, nyereséget ígér egy befektetés, mindig érdemes körültekintően utánajárni, miről is van szó. Nyugodtan gyanakodjunk a már-már irreálisan jónak hangzó ajánlatoknál.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Nem bírta ki sírás nélkül, amikor rájött, mit tett vele a saját anyja

Mazsi

Majdnem egy teljes osztályt megbuktattak egy budapesti szakközépiskolában

Mazsi

Mindenki a lenmagot ajánlja, erről a hatásáról azonban senki nem beszél!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------