Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet: három feleséget tart a magyar férfi, mégis neki ítélte a bíróság a gyereket
Életmód hírek

Döbbenet: három feleséget tart a magyar férfi, mégis neki ítélte a bíróság a gyereket

Ne­gye­dik fe­le­sége most vált el a ma­gyar férfi­től, aki 3 másik fe­le­sé­gé­vel él az erdő kö­ze­pén. Közös gye­re­kü­ket a férfi­nek ítélte a bí­ró­ság…

Döbbenet: három feleséget tart a magyar férfi, mégis neki ítélte a bíróság a gyereket

Harminc éve már, hogy a Csongrád megyei kis tanyán élő Széll Attila az első felesége, Ildi mellé hazavitte Icut. Azóta még két asszony került a házhoz, kilenc közös gyermekük született.

 Elmondtam Ildinek, hogy hogy beleszerettem egy másik lányba, de őt sem szeretném elveszíteni. Beleegyezett, hogy Icu maradjon. Később Ilditől papíron elváltam, de csak azért, hogy Icu is fölvehesse a nevemet – mondta a Lokálnak Széll Attila. – Soha nem hazudtam a feleségeimnek, mindegyiket egyformán szerettem, ők pedig jó barátnőkként névnapokon, születésnapokon felköszöntötték egymást, még vásárolni is közösen mentek.

A negyedik asszony úgy döntött, külön folytatja az életét. Miután elváltak, közös kisfiukat, Gergőt a bíróság jogerősen az apánál helyezte el.

 Ez azt jelenti, hogy valamit jól csináltunk, hogy mégiscsak működik a többfeleséges családmodell – véli az apa. – Tudom, hogy a hazai gyakorlatban példa nélküli ez az ítélet, szinte mindig az anya kapja a felügyeleti jogot. A mi fiunkat igazságügyi szakértők sora vizsgálta, pedagógusok, pszichológusok hada faggatta, de mindannyian úgy látták, hogy nálunk, a tanyán van a legjobb helye  tette hozzá Attila.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pihentessük a szemet néha a monitor előtt – most eláruljuk, hogyan

Mazsi

Intim vallomást tett Szulák Andrea: erről nem szoktak beszélni

Mazsi

Maradj Otthon! fesztivál: Így telnek Majka napjai a házi karanténban – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!