18+

Döbbenet! Ezért akarnak a férfiak szexet, a nők szerelmet

szex szerelem

A férfiak arra panaszkodnak, hogy mindig bizonygatniuk kell a szerelmüket. A nők viszont arra, hogy a férfiak csak szexet akarnak. De vajon mi az oka ennek az ellentétnek, és hogyan lehet feloldani?

Röviden összefoglalva: a férfinak szexre van szüksége ahhoz, hogy érezze, hogy szeretik. A nőnek viszont a szerelemre van szüksége ahhoz, hogy örömét lelje a szexben.

Döbbenet! Ezért akarnak a férfiak szexet, a nők szerelmet
Fotó: Pinterest

A férfiak ráadásul hajlamosak egyszerre csak egy dologra koncentrálni: ha például a férfi elmerül a munkájában, nem jut eszébe, hogy felhívja a kedvesét, és bejelentse, hogy késni fog otthonról. A nőnek viszont szüksége van erre a gesztusra ahhoz, hogy úgy érezze: megbecsülik a kapcsolatában. Épp ezért az a férfi, aki harmonikus kapcsolatra vágyik, jobb, ha odafigyel az ilyen apróságokra.

Jó ötlet például beállítani egy emlékeztetőt, amelyik munka közben is felhívja a figyelmét arra, hogy ideje hazaszólni. Mint ahogyan azt is érdemes tudni, hogy az ölelések, a hosszú csókok, a szép szavak mind kellenek ahhoz, hogy a hálószobában is teljes legyen a harmónia.

Döbbenet! Ezért akarnak a férfiak szexet, a nők szerelmet 1
Fotó: Pinterest

A nőknek viszont azt érdemes tudniuk, hogy sok férfinak a szex jelzi, hogy még töretlen az érzelmi kapcsolat. Épp ezért a szex nem valamiféle valuta, amivel alkudozni lehet, és nem is kötelesség, amit akár lelkesedés nélkül, „legyünk túl rajta” alapon is oda lehet dobni.

Végeredményben mind a férfinak, mind a nőnek szerelemre és szexre van szüksége. Az egyetlen különbség az időzítés: a férfinak arra kell figyelni, hogy idejekorán kedves gesztusokat tegyen, a nőnek pedig arra, hogy ne hagyja kihűlni a tüzet az ágyban.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Utálod az unalmas szexet?

info

5 biztos jel, hogy zátonyra fut a kapcsolatod!

Mazsi

Túl szexi vasutasnak: ezért rúgták ki a dögös kalauznőt

Mazsi