Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet: egy 18 éves lány kómába esett, majd mire felkelt, anya lett
Életmód hírek

Döbbenet: egy 18 éves lány kómába esett, majd mire felkelt, anya lett

Egy tinédzser rosszullétre panaszkodva ment lefeküdni, majd görcsök rázták – aztán négy nappal később arra ébredt a mesterséges kómából, hogy életet adott egy kislánynak, noha azt sem tudta, hogy terhes.

 

Ebony Stevenson 18 éves főiskolás lány tavaly december 2-án erős fejfájásra és rosszullétre panaszkodva ment lefeküdni, majd megdöbbenve vette tudomásul hogy december 6-án anyukaként felébredt. A lánynak nem volt feltűnő pocakja, nem tapasztalt reggeli rosszullétet, és a menstruációja is minden hónapban megjött. Állapotát egy születési rendellenességnek köszönhette: két méhe van, ami 3000-ből egy nőnél fordul elő valamilyen formában.

– Nem igazán akartam gyereket, legalábbis még tíz évig biztosan nem. Arra a hírre ébredni, hogy van egy lányom, túl sok volt nekem, nem tudtam hova tenni. Az első találkozásom a babával teljesen szürreális élmény volt. Attól tartottam, nem fogok kötődni a lányomhoz, mivel nem voltam felkészülve az érkezésére, de most már a világ minden kincséért sem cserélném el – mondta a Mirrornak a fiatal anyuka.

Közzétette: Ebony Stevenson – 2019. február 17., vasárnap

Mivel Ebony nem emlékszik sem a császármetszésre, amit végrehajtottak rajta, sem az azt megelőző és követő órákra, erről egyedül az édesanyjának és a kórházi személyzetnek van információja.

– Hallottam, hogy rosszul van, szóval utána mentem a fürdőszobába. Mire odaértem, a padlón hevert, látszólag valamilyen görcse vagy rohama lehetett. Mivel korábban sosem történt vele ilyen, azonnal tárcsáztam a mentőket. Nagyjából öt perc alatt kinn voltak. A mentős győzködött, hogy a lányom biztosan terhes, és ezek a görcsök összehúzódások, én pedig biztos voltam benne, hogy Ebony nem lehet várandós, hiszen nem is látszik a pocakja. Viszont ahogy az összehúzódások mozgásra bírták a babát, hirtelen tényleg kidudorodott a hasa – mondta a fiatal nagymama, Sheree, aki elsőként tarthatta kezében a babát, mivel a lányát a császármetszés után kómában tartották. – Furcsa pillanat volt, egyáltalán nem volt időm felkészülni rá. Madarat lehetett volna fogatni velem, amiért a baba egészséges volt, viszont aggódtam a saját lányomért.

Amikor Ebony kinyitotta a szemét, elmagyarázták neki a helyzetet: két méhe van, az elől lévő továbbra is menstruált, miközben a hátánál lévőben zavartalanul fejlődött a babája; így maradhatott láthatalan a terhespocakja. Az orvosok szerint a kislány nagyon szerencsés, mert a két méhhel született nők általában nem tudják addig hordani a babájukat, amíg az teljesen kifejlődik.

Forrás: Blikk.hu

Képünk Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

A MOSTOHALÁNY ELÁRULJA APJÁT, AKI AZ ESKÜVŐJÉT FIZETI. AZ APA REAKCIÓJA ÁMULATBA EJTI A CSALÁDOT

Mazsi

Azt hitte, egy órát kap ajándékba – amikor kinyitotta a dobozt, sírva fakadt! – VIDEÓ

Mazsi

Ismered az éttermi etikettet?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------