Image default
Bulvár

Döbbenet! Édes hármas! „Ő több, mint a barátnőm” – A férje mellett egy másik nővel is együtt él ÉNB Alexa

Budapest – Koholák Alexa nemrégiben mondta ki a boldogító igent, s feleségül ment a nála jóval idősebb férjéhez, Balázshoz, aki egy szőke hölgy társaságában drukkolt az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplőjének a Csak Show és más semmi legutóbbi adásában.

A Bors figyelt fel arra, hogy a Csak show és más semmi című műsorban szereplő Alexa férje, Farkas Balázs nem egyedül szurkol fiatal feleségének, ugyanis egy szőke hölgy is ott ült vele a közönség soraiban, akiről kiderült, hogy nem csak az egykori sorozatsztár barátnője, de lakótársa is egyben.

„Ő több, mint a barátnőm, sőt, úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt, a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman, együtt élünk” – mondta a lapnak Alexa, aki – a férjéhez hasonlóan – spirituális tanácsadóvá vált.

„Rengeteget tanultam, és most már én is tanácsadó vagyok. Persze, a mai napig tanulok, ez egy véget nem érő folyamat” – folytatta az ÉNB korábbi szereplője, aki elmondta: az otthonukban senkit sem szoktak fogadni, de a férjéhez rengeteg ismert személy, politikus szokott eljárni, hogy a segítségét kérjék, ám neveket nem árulhatott el.

A lap arra a kérdésre is kitért, hogy mi a helyzet a gyermekvállalással, amire Alexra röviden és tömören a következőket felelte: „Annyi dolgunk van itt a központnál, annyi emberen segítünk, hogy úgy érzem, nekem nem feladatom, hogy gyereket szüljek”.

Forrás: Blikk, Bors

Hasonló hírek

Ördög Nóri élete most nagyon kerek

info

Verekedés miatt rabosították Kis Grófót

Mazsi

Pont úgy néz ki, mint egy bálna: ruhátlanul, festékben fetrengett a kebelcsoda

Edit