Hirmagazin.eu
Főoldal » Döbbenet a repülőn: tojás alakú tárgy húzott el a gép mellett
Tudástár - minden érdekesség

Döbbenet a repülőn: tojás alakú tárgy húzott el a gép mellett

Furcsa tárgyat vett észre egy gép utasa repülés közben az ablakból útban Seattle-ből Las Vegas felé tartva. Szerencsénkre lefotózta…

Las Vegasba utazott repülővel a fotós 2018. január 11-én késő délután. Elmondása szerint a tájat figyelte az ablakból. Tiszta idő volt, néhol egy-egy felhővel, így remek volt a kilátás. Egy idő múlva azt vette észre, hogy kondenzcsíkot húzó tárgy repül aránylag közel a gépükhöz, és az ellenkező irányba tart, enyhén emelkedve. Első gondolata az volt, hogy egy másik repülőgép, de ahogy jobban megnézte, már nyúlt is a fényképezőgépe után, hogy lefotózza.

További képeket itt találsz a fura repülő tárgyról.

A “másik gépnek” ugyanis nem repülő alakja volt, hanem inkább egy tojás alakú szerkezetnek tűnt. Mivel elég gyorsan közeledett, nem volt ideje állítgatni az élességet, csak fotózott. Ehhez képest tisztán kivehető, a tárgy alakja…

“Csodálkoztam, hogy csak én láttam a fura repülő tárgyat. Senki másnak nem tűnt fel, vagy legalábbis nem foglalkoztak vele. Több százezer mérföldet utaztam már repülőn, de ilyesmit még sosem láttam…”

A szemtanú arra gondolt, hogy valamilyen titkos katonai terület közelében repülhettek, és talán valami új gépet tesztelhettek. Csakhogy az ilyesmit nem a polgári légi folyosók közelében teszik. Las Vegas környéke viszont híres az közelben észlelt furcsa alakú ufóiról…

Többen úgy vélik egészen biztos, hogy nem földönkívüliekről van szó, hiszen jól látszik a dupla kondenzcsík, ami földi hajtóművekre utal. Az ufók amúgy sem húznak kondenzcsíkot maguk után… De akkor vajon mivel magyarázzák a tárgy alakját? Rakéta fellövés? Tesztrepülő? Optikai csalódás?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A sörfogyasztás lassítja az öregedést!

Mazsi

Mutasd a kezed, megmondom ki vagy!

Mazsi

Döbbenetes műholdas fotó: Rejtélyes dolgok zajlanak az Antarktiszon

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!