Image default
Bulvár

Divatot csinált a 9 áves kislány! Már százezrek követik oldalait, amit, természetesen a szülei kezelnek!

Kristina Pimenova még csak 9 éves, de máris olyan szeretne lenni minden kislány, mint Ő! Íme pár érdekesség róla!

Világszépe?

A világ legszebb kislányaként emlegetett Kristina Pimenova mindig is modell szeretett volna lenni.

Sikeres szülők gyermeke

Az orosz származású kislány az egykori focista, Ruslan Pimenov és Glikeriya Pimenova modell gyermeke, így hazájában hamar hírnévre tett szert ismert szülei által.

A legsikeresebbek egyike

Kristina édesanyjának hála már 3 évesen megismerkedhetett a szakma alapjaival és ekkor kapta meg első munkáit is. Az orosz szépség azóta már a Roberto Cavalli, a United Colors of Benetton, a Dolce & Gabbana és az Armani modellje is volt.

Százezrek követik

A kislány Instagram oldalát több mint 386.000 rajongó követi, ami rohamosan nő – köszönhetően a mesés képeknek. Sokan felháborítónak tartják az egészet, hisz azzal érvelnek, hogy Kristina nem élheti át a gyerekkor minden varázsát – ám édesanyja ezzel nem ért egyet.

Szigorú kontroll

A büszke szülők ugyanis alaposan megválogatják, hogy milyen szerződést írnak alá, sőt a kislány minden oldalát szigorú kontroll alatt tartják és Kristina nem is nézheti a saját rajongói táborát gyűjtő netes felületeket. A támadó hangvételű, nem a tartalommal összeegyeztethető kommenteket egyből törlik a szülők, s csak angolul és oroszul engedélyezik a hozzászólásokat.

Mint egy porcelánbaba

Az oldalakon nem lehet hirdetni sem, sőt a kislány minden fotóját levédették, így azokat szerepjátékos oldalakon sem lehet használni, ám a művészi tartalommal bíró, rajongói tartalmak közzététel engedélyezett.

Ha tetszett a cikkünk, osztd meg!

Forrás: femface.hu

Hasonló hírek

Ők azok, akikre senki nem számított, de ott lesznek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén!

Géza

Így védekezik Cseke Katinka!

Mazsi

Döbbenet: 32 év után került elő a kislányként elrabolt nő! Oszd meg!

Géza