Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Díjazták a rajzokat (Olvasd el és nézd meg!)

Az országos rajzpályázat megyei fordulójának eredményhirdetését a Veszprémi Állatkertben tartották. (Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Az ORFK Országos Balasetmegelőzési Bizottsága 2018 februárjában hirdetette meg a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” elnevezésű, felmenő rendszerű rajzpályázatát, melyre óvodások és általános iskolás diákok küldhették be pályamunkáikat.

Veszprém megye szinte összes oktatási intézményéből érkeztek a szebbnél szebb baleset-megelőzési rajzok. A három korosztályban meghirdetett rajzverseny első fordulóját a helyi rendőrkapitányságok szervezték meg, majd a továbbjutott alkotásokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és együttműködő partnerei 2018. április 13-án értékelték.

A rajzpályázat díjátadóját 2018. április 26-án délelőtt a Veszprémi Állatkertben tartották. A művészi megmérettetés megyei fordulójának győztesei a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornoktól vehették át az okleveleket és az ajándékokat, a különdíjakat Szőke Kavinszki András, a Kabóca bábszínház igazgatója adta át a gyerekeknek.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság továbbította az országos megmérettetésre.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Közös fellépés az adathalász támadádok ellen (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Mint a krimikben, egy apróság buktatta le a profi bandát

Edit

Megkínozta a 23 éves lányt – Újabb borzalmas részletek a kőbányai gyilkosságról

Mazsi