Főoldal » Díjazták a rajzokat (Olvasd el és nézd meg!)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Díjazták a rajzokat (Olvasd el és nézd meg!)

Az országos rajzpályázat megyei fordulójának eredményhirdetését a Veszprémi Állatkertben tartották. (Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Az ORFK Országos Balasetmegelőzési Bizottsága 2018 februárjában hirdetette meg a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” elnevezésű, felmenő rendszerű rajzpályázatát, melyre óvodások és általános iskolás diákok küldhették be pályamunkáikat.

Veszprém megye szinte összes oktatási intézményéből érkeztek a szebbnél szebb baleset-megelőzési rajzok. A három korosztályban meghirdetett rajzverseny első fordulóját a helyi rendőrkapitányságok szervezték meg, majd a továbbjutott alkotásokat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és együttműködő partnerei 2018. április 13-án értékelték.

A rajzpályázat díjátadóját 2018. április 26-án délelőtt a Veszprémi Állatkertben tartották. A művészi megmérettetés megyei fordulójának győztesei a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornoktól vehették át az okleveleket és az ajándékokat, a különdíjakat Szőke Kavinszki András, a Kabóca bábszínház igazgatója adta át a gyerekeknek.

A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság továbbította az országos megmérettetésre.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Hajszálon múlt az életük: fiatalokkal teli buszmegállóba hajtott egy sofőr Pest megyében – videó

Géza

Az Iszlám Állam által használt szerrel gyilkoltak a pesti kórházban

Mazsi

Gáztűzhellyel akart fűteni, majdnem belehalt a férfi

Mazsi