Főoldal » Diamond Princess – szabályosan halálra ítélte Japán a még egészséges utasokat,.. most beismerték, nagyot hibáztak – Kovács Karolina cikke (18+)
18+

Diamond Princess – szabályosan halálra ítélte Japán a még egészséges utasokat,.. most beismerték, nagyot hibáztak – Kovács Karolina cikke (18+)

További hány száz, vagy hány ezer embernek kell meghalnia ahhoz, hogy mindenki tudomásul vegye: az emberi élet a legfontosabb!

Először a kínai kormány hibázott, hogy eltitkolta a világ elől a koronavírus létezését, és több mint 2 hétig visszatartotta a valós infromációkat a járvány kitöréséről és az országbeli tapasztalatairól.

Most a japán kormány hibázott, hogy karanténba helyezett egy olyan óceánjáró hajót, amelyen, a karantén elrendelésekor csupán pár fő koronavírus-gyanus beteget diagnosztizáltak.

Sokan meg is kérdőjelezték a Diamond Princess óceánjáró karatén alá helyezését, ám Japán már hivatalosan is elismerte, hibát követtek el ezzel az intézkedéssel.

Dr. Omagari Norio, a japán Járványmegelőzési és Járványvédelmi Központ vezetője nyilatkozott az ügyben, és elismerte, hogy nem volt kifogástalan a helyzet kezelése.

Az egyik probléma az, hogy a koronavírus megjelenését követően is hagyták a hajó személyzetét dolgozni, ennek következtében a vírus terjedését nem lehetett megállítani, a 705 fertőzött személyt szállító Diamond Princess volt egy ideig a legnagyobb csomópont Kínán kívül.

A karantén alá helyezés Jokohama kikötője mellett történt, azonban a késői elszigetelés miatt, a személyzet továbbfertőzte az utasokat. A hajón 1045 fő dolgozott, amelyből 150-en megfertőződtek, az utasok közül pedig a 3700 főből 555-en betegedtek meg. Az első magyar fertőzött egy, a hajón dolgozó férfi volt.

A fertőzött, de jó egészségi állapotú betegeket továbbra is Japánban kezelik, a fertőzött és tünetmentes utasok jelentős részét pedig már hazaszállították.

Elképesztő emberek vannak!

Arról nem szól a fáma, hogy az utasok másik részével mi történt, de az bizonyos, láthatjuk, hogy egy rossz döntést, melynek következtében emberek halhatnak meg, a Japán Kormány elintéz egy nyilatkozattal, hogy: “nem volt kifogástalan a helyzet kezelése”. 

Szerencsére, és köszönjük meg ezt Magyarország szakértői kormányának, és Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak, hazánkban, kifogástalan a helyzet kezelése, ezért is mondhatjuk el azt, hogy:

 

Magyarországon, jelenleg, nincs koronavírussal megfertőződött ember!

 

Köszönjük mindenkinek, akik tettek, tesznek és tenni fognak annak érdekében, hogy ez így is maradjon!

 

Kovács Karolina

Kovács Karolina, egy gyermekeit egyedül neveő anyuka (szerkesztő)

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A 13 éves ajkai lány állítja: két osztálytársa megerőszakolta – videó (18+)

Géza

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták – videó (18+)

Géza

Az idősek a legveszélyeztetettebbek, lehetőleg maradjanak otthon! – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------