Hirmagazin.eu
Bulvár

Détár Enikő ezért nem házasodik össze 10 évvel fiatalabb párjával

Détár Enikő és párja nem érzi szükségesnek, hogy oltár elé vonuljon.

Détár Enikő úgy gondolja, áldás van párkapcsolatán. Kiss Péterrel már hat éve alkotnak egy párt, szerelmük felhőtlen, és a harmónia jellemzi, házasságra azonban egyikük sem vágyik.

Amikor Détár Enikő 2014-ben, harminc év után elvált férjétől, Rékasi Károlytól, és megismerkedett a nála tíz évvel fiatalabb Péterrel, saját bevallása szerint nem gondolta, hogy tartóssá válik majd a kapcsolat. Azt gondolta, a hirtelen jött szerelem egyfajta fájdalomcsillapítóként szolgál tönkrement házassága után.

Détár Enikő hat éve együtt van párjával

Évek teltek el, de a szerelem nem múlt el, sőt egyre erősebb kötelék fűzte össze kedvesével. Hat év után a vörös szépség már látja, miben rejlik boldogságuk titka: nagyon figyelnek egymásra.

A Madách és a Turay Ida Színház elismert színésznője bevallotta, nem olyan egyszerű feladat minden téren összepasszintani a dolgokat egy mozaikcsaládban.

Kapcsolatukban az apróságokra is nagy hangsúlyt fektetnek, például Péter rendszeresen megvárja, amikor éjszaka ér haza egy-egy előadás után. Az 55 éves színésznő ezt azzal viszonozza, hogy rászokott az SMS-írásra, ami távol áll tőle, de tudja, párja szeret szerelmes üzenetet pötyögni neki.

A házasságra azonban Détár Enikő és párja, Péter is nemet mond, nem érzik szükségesnek.

– 30 évig éltem egy kapcsolatban, amiből 25 év házasság volt. Nekem erre nincs többé szükségem! Ezt a kötöttséget fiatalon éreztem fontosnak, vagy akkor érezném, ha közös gyermekünk születne, de ez a koromnál fogva nem jöhet szóba. A házasság csak bonyolultabbá tenné a közös életünket – mesélte Détár Enikő a Hot! magazinnak, amivel párja is egyetért.

– Ilyenkor jöhetnek a lapos időszakok, amik megölhetik a szenvedélyt, a szerelmet, az életkedvet is. Saját akaratunknál fogva vagyunk együtt, mindkettőnknek megvan a saját bevétele, semmi érdek nem köt össze bennünket, lenne hová mennünk. Egyszerűen így alkotunk egységet, boldogok vagyunk! – nyilatkozta a tanárként dolgozó férfi.

hotmagazin, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Újabb tragédia a Kidman családban: azonnal meghalt a 46 éves apuka

info

„Legyen egy kis tisztelet” – Szikora Robi csúnyán leordította Tóth Gabi fejét – videó

Mazsi

Két kézzel szórja a pénzt a Rania, a jordán király felesége

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------