Image default
Bulvár

Détár Enikő ezért nem házasodik össze 10 évvel fiatalabb párjával

Détár Enikő és párja nem érzi szükségesnek, hogy oltár elé vonuljon.

Détár Enikő úgy gondolja, áldás van párkapcsolatán. Kiss Péterrel már hat éve alkotnak egy párt, szerelmük felhőtlen, és a harmónia jellemzi, házasságra azonban egyikük sem vágyik.

Amikor Détár Enikő 2014-ben, harminc év után elvált férjétől, Rékasi Károlytól, és megismerkedett a nála tíz évvel fiatalabb Péterrel, saját bevallása szerint nem gondolta, hogy tartóssá válik majd a kapcsolat. Azt gondolta, a hirtelen jött szerelem egyfajta fájdalomcsillapítóként szolgál tönkrement házassága után.

Détár Enikő hat éve együtt van párjával

Évek teltek el, de a szerelem nem múlt el, sőt egyre erősebb kötelék fűzte össze kedvesével. Hat év után a vörös szépség már látja, miben rejlik boldogságuk titka: nagyon figyelnek egymásra.

A Madách és a Turay Ida Színház elismert színésznője bevallotta, nem olyan egyszerű feladat minden téren összepasszintani a dolgokat egy mozaikcsaládban.

Kapcsolatukban az apróságokra is nagy hangsúlyt fektetnek, például Péter rendszeresen megvárja, amikor éjszaka ér haza egy-egy előadás után. Az 55 éves színésznő ezt azzal viszonozza, hogy rászokott az SMS-írásra, ami távol áll tőle, de tudja, párja szeret szerelmes üzenetet pötyögni neki.

A házasságra azonban Détár Enikő és párja, Péter is nemet mond, nem érzik szükségesnek.

– 30 évig éltem egy kapcsolatban, amiből 25 év házasság volt. Nekem erre nincs többé szükségem! Ezt a kötöttséget fiatalon éreztem fontosnak, vagy akkor érezném, ha közös gyermekünk születne, de ez a koromnál fogva nem jöhet szóba. A házasság csak bonyolultabbá tenné a közös életünket – mesélte Détár Enikő a Hot! magazinnak, amivel párja is egyetért.

– Ilyenkor jöhetnek a lapos időszakok, amik megölhetik a szenvedélyt, a szerelmet, az életkedvet is. Saját akaratunknál fogva vagyunk együtt, mindkettőnknek megvan a saját bevétele, semmi érdek nem köt össze bennünket, lenne hová mennünk. Egyszerűen így alkotunk egységet, boldogok vagyunk! – nyilatkozta a tanárként dolgozó férfi.

hotmagazin, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Charlie Sheen keményen beszólt Barack Obamának

info

Tóth Vera őszintén vallott nehéz időszakáról

info

Tragikus hír érkezett! Meghalt Koós János

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------