Hirmagazin.eu
Főoldal » Demeter Mártának már papírja is van róla, hogy veszélyes Magyarországra! Oszd meg!
Belföldi hírek

Demeter Mártának már papírja is van róla, hogy veszélyes Magyarországra! Oszd meg!

Szávay István öblös zsidózása, illetve Gyurka bá részleges csapatkivonásai (CEU-költözés) közepette elsikkadt egy nüansznyinak tűnő, ám valójában jelentékeny hír.

Demeter Márta nem csupán hazudott Orbán Viktor leányának sosemvolt ciprusi repülőútjáról, hanem – mint azt az adatvédelmi hatóság most lezárult vizsgálata megerősítette – titkos katonai adatokat hozott nyilvánosságra a miniszterelnök és családja bemószerolására. Önök szerint, aki ilyen nyegle lazasággal szellőztet meg titkos hadászati adatokat, az hány másodperc alatt játszana át ilyeneket ellenérdekelt titkosszolgálatoknak?

Még az ellenzék kötelezően előírt hazugságcunamijából is kiemelkedett Demeter Márta októberi nagyjelenete, mikor is azt a kérdésnek álcázott rágalmat tette közzé, hogy a miniszterelnök Flóra nevű lányát katonai különgéppel szállították haza Ciprusról, ami szégyen és botrány. Nem telt el több pár óránál, és kiderült: szégyen és botrány valóban van, mégpedig az, hogy az LMP-s politikus összekeverte a miniszterelnök tizennégy éves lányát egy szolgálatot teljesítő magyar katona ugyanilyen nevű kétéves kislányával.Visszaélve azzal, hogy a honvédelmi bizottság alelnökeként betekinthet minősített iratokba, titkos katonai, illetve NATO-adatokat tárt a világ elé a ciprusi ENSZ-misszióról. Nem mellesleg: meghurcolt egy magyar katonát és családját. Mikor Mártát szembesítették azzal, hogy hazudott, és lemondásra szólították föl, ő hisztikézett egy sort, majd még neki állt följebb. S persze nem mondott le.

Itt érkezünk el a történetben most hétfőig, mikor is Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság vezetője közleményben tudatta: a Demeter Márta által nyilvánosságra hozott információk kétséget kizáróan titkosak voltak, és vizsgálata szerint ezzel a politikus is tökéletesen tisztában volt. Már csak azért is, mivel az iratbetekintéskor erre fölhívták a becses figyelmét. Mindez azért is figyelemre méltó – ezt már én mondom –, mivel az LMP minden lében kanál politikusa lebukása után azzal mentegetőzött, hogy „közérdekből nyilvános adatokról” van szó…

  • Értik? Tehát miközben az iratbetekintésen világosan megmondták neki, hogy ezek minősített, titkos adatok, ő belehazudja a kamerákba az ellenkezőjét: hogy ezek nyilvánosak.

Mindezen ellentmondásra 2, azaz két magyarázat lehetséges.

  1. Demeter Márta kihívó arcsminkje alatt dupla réteg hüllőpikkely feszül. Ez lehetővé teszi számára, hogy rezzenéstelen arccal bárkiről bármekkora hazugságot elővezessen, majd utána gyíkká változva elbújjon a repedésekben. (Plusz gyíkként könnyebben szót érthet a Hillary nevű közismert hüllővel is.)
  2. Demeter Márta gyengeelméjű. Ez utóbbival a szándékos hazugság teóriája megdőlne, ráadásul azzal az előnnyel járna, hogy a Fidesz sem erőltetné tovább a páciens lemondatását. (Hisz minden kormány gyengeelméjű ellenzékről álmodik, s mi tagadás, a honi oppozíció e téren a bőség zavarával küzd.)

Mégis tartok tőle, az első magyarázattal állunk szemben. Demeter Márta szándékosan rágalmazta meg a miniszterelnököt és családját, készakarva hozott nyilvánosságra hadászati titkokat, direkte tagadott és terelt a lebukása után – mígnem az adatvédelmi hatóság most az orrára koppintott. Demeter Márta ellen egyébként már eljárás indult, így hamarosan a bíróság előtt is duzzoghat, meg orbánflórázhat egy sort.

Mi (és talán az illetékes szervek) addig is elgondolkodhatunk azon, hogy aki ilyen nyegle lazasággal tárja ország-világ elé Magyarország hadászati titkait, az – ha úgy alakul – hány másodperc alatt játszana át ilyeneket vagy ennél is titkosabbakat például ellenérdekelt titkosszolgálatoknak?

Forrás: PS

Hasonló hírek

Magyarország jövőjét az ország minden pontján írják (+videó)

Géza

Személyi kölcsön forgalmazásába kezd a Magyar Posta

info

Hatalmas kultúrális siker! Döntött az uniós bírálóbizottság! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!