Főoldal » Demcsák Zsuzsának és férjének el kell válniuk egymástól – Ez az oka
Bulvár

Demcsák Zsuzsának és férjének el kell válniuk egymástól – Ez az oka

Demcsák Zsuzsa és szerelme, Krishan ismét kénytelenek egy időre elválni egymástól, mert az indiai származású férfinak haza kell utaznia egy fontos iratért annak érdekében, hogy Magyarországon is feleségül vehesse Zsuzsát.

Krishannak a családi állapotát igazoló papírra van szüksége, amellyel bizonyítja, hogy nincs felesége Indiában sem, hivatalosan is egyedülálló. Bár a férfi már júniusban beadta a kérelmet, akkori állás szerint tizenkétezren várakoztak előtte a papírra.

– A testvérei folyamatosan próbáltak intézkedni, de Indiában sokkal lassabban működik a hivatal, folyamatosan érdeklődni kell, telefonálni, tulajdonképpen kopogtatni egy darab papírért – mondta a Story magazinnak Zsuzsa. Krishannak két másik okból is haza kell utaznia egy időre: az egyik egy televíziós projekt, amit korábban elvállalt, a másik egy szomorú családi esemény.

– Egy esztendeje halt meg az édesanyám, most telt le a gyászév. Összejön az egész család és rituálékkal rá emlékezünk – tette hozzá Krishan, aki alig várja, hogy visszatérjen és oltár elé vezesse párját, akinek a gyerekeivel baráti kapcsolatot ápol.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Halál helyett 15 évet kapott a szépségkirálynő

Edit

Nekünk kardiózik Halle Berry az Instagramon

Géza

Boldog húsvétot mindenkinek! – megint megszólalt a bakizó műsorvezető

Edit