Image default
Bulvár

Demcsák Zsuzsa máris megszólalt a lopásról: ez a véleménye az esetről, ami miatt rendőröket kellett hívni az otthonába

Demcsák Zsuzsa nem sokkal azután, hogy megjelentek a lakásánál történt rendőri akcióval kapcsolatos hírek, a közösségi oldalán reagált a történtekre.

Mint a Ripost írta, hangos kiabálás, majd rendőrségi sziréna törte meg a csendet a budai lakóparkban, ahol Demcsák Zsuzsa lakik. Úgy tűnik, betörtek az otthonába.

Mint arról a Blikk is beszámolt, nemrégiben mentőt kellett hívni Demcsák Zsuzsához. A műsorvezető otthonában lett rosszul, férje kétségbeesett kiabálására figyeltek fel a szomszédok. A történtek után Zsuzsa nem árult el részleteket, arra kért mindenkit, hagyják békén.

Most pedig itt az újabb fordulat, ugyanis betörhettek Zsuzsa házába, ahonnan ékszerek tűntek el. Egy szamtanú szerint a járőrök délelőtt tizenegykor érkeztek ki a házhoz, ahol majd két óráig voltak bent: ez idő alatt valószínűleg a helyszínelés és a meghallgatás folyt.

Egy szemtanú egy gyűrű és egy pokolian drága óra eltűnéséről beszélt, a rendőrség pedig annyit erősített meg, hogy az érintett ügyben lopás miatt indult eljárás.

Úgy tűnik Demcsák Zsuzsának nem a pénzben kifejezhető értékek a fontosak. Erről árulkodik csütörtök reggeli Facebook-posztja, amelyben a lopással kapcsolatos hírekre reagált.

Azt írta:

„Az életünkben tárgyak tűnhetnek el, kifosztva érezhetjük magunkat. Valójában minden, ami fontos, az nem vehető el tőlünk. #gyerekeim#családom #férjem

Az életünkben tárgyak tűnhetnek el, kifosztva érezhetjük magunkat. Valójában, minden, ami fontos, az nem vehető el tőlünk. #gyerekeim #családom #férjem

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2019. augusztus 15., csütörtök

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Tartozik a banknak, mégis ezzel a csúcsjárgánnyal jár a magyar énekes

Mazsi

Nagy a baj: Orvosok kezelik Medveczky Ilonát!

Mazsi

Klubot indít gyerekeknek Mahó Andrea

info