Hirmagazin.eu
Főoldal » Dél-koreai szállodák lerombolását rendelte el Kim Dzsong Un: ezért szánta el magát a súlyos döntésre
Külföld

Dél-koreai szállodák lerombolását rendelte el Kim Dzsong Un: ezért szánta el magát a súlyos döntésre

 

Kim Dzsong Un komoly elhatározást jelentett be. A Gyémánt-hegyen minden Dél-Korea által épített szállodát és idegenforgalmi létesítményt le fognak rombolni.

Még 1998-ben kezdett kiépülni a Gyémánt-hegy idegenforgalmi helyei, mint a Korea-közti együttműködés jelképe. Azonban 2008-as tragédiát követően egyszerűen leálltak az utazások. Akkor ugyanis egy észak-koreai őr agyonlőtt egy dél-koreai turistát. Később 2010-ben pedig Phenjan kisajátította saját maga számára az üdülő helyen működő dél-koreai létesítményeket is.

Napjainkban pedig a KNCA, vagyis a hivatalos észak-koreai hírügynökség szerint, amikor Kim Dzsong Un ellátogatott a Gyémánt-hegyre, lepusztultnak és nemzeti jellegtől idegennek ítélte meg az üdülőhelyetszámolt be róla az ATV oldala, az MTI híre alapján.

Ezek után Észak-Korea vezetője úgy döntött, hogy a korábban Dél-Korea által épített létesítményeket a földdel egyenlővé fogják tenni, a helyükre pedig saját ízlésüknek megfelelő új és modern épületeket fognak emelni.

A bejelentést követően a szöuli újraegyesítési minisztérium szóvivője, Ri Szang Min, kijelentette, hogy megszeretnék védeni tulajdonjogukat és hajlandóak tárgyalni Phenjannal a létesítmények sorsáról.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Angela Merkelt helyretette egy német AFD-vezető (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Bányarobbanás Ukrajnában – rengeteg a halott

Mazsi

Remek videó Macron rendőreiről – videó! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------