Hirmagazin.eu
Főoldal » Dana White visszahozná a közönséget Conor McGregor visszatérésére
Sporthirek

Dana White visszahozná a közönséget Conor McGregor visszatérésére

Conor McGregor egy éves kihagyás után, január 23-án visszatér a UFC-be. Ellenfele Dustin Poirier lesz, akit 2014-ben már legyőzött, de azóta fordult a kocka, Poirier már megelőzi őt a hivatalos rangsorban két hellyel.

 

“The Notorious” kihagyásában a legnagyobb szerepet az játszotta közre, hogy a COVID-19 világjárvány miatt csak közönség nélküli gálákat rendezhetett a UFC, az írt pedig ez élteti, enélkül nem érezte a kellő motivációt magában a versenyzésre.

Dana White, a UFC főnöke azzal kedveskedne neki, hogy visszahozná a közönséget január 23-án:

“A Bunyószigetre jöhetnek nézők a világ bármely tájáról. Nagyon jó a helyszín, könnyű is odajutni, épp ideje már a lazításnak. Akarom vissza a közönséget. Rájöttünk arra is a járvány kirobbanásakor, hogy rendezzünk gálákat, arra is rá fogunk jönni, hogyan hozhatjuk vissza a közönséget biztonságosan.” – mondta Dana White.

A UFC volt az első “sportliga” a világon, ami a nagy koronavírus miatti leállás után visszatért a képernyőkre, ami valóságos szenzáció volt és az MMA rajongók egy óriási virtuális öleléssel tartoznak ezért White-nak és társainak.

A profi ökölvívás világa azonban most egy lépéssel a UFC előtt jár. Ott már elkezdtek olyan gálákat rendezni, ahol korlátolt számban bejuthattak a csarnokba nézők. Hogy ugyanezt a UFC pontosan hogyan szeretné megoldani, arról még nincs pontos információ, de ha lesz, megírjuk. Addig még van két hónap, napra pontosan.

Bónuszként itt van a Poirier vs McGregor 2 hivatalos plakátja:

 

Hasonló hírek

TOTÓ-eredmények

info

Gyász: meghalt a Real Madrid legendás kapusa

Géza

Cristiano Ronaldo üzenete a UFC-legendának “Apád büszke rád”

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!