Hirmagazin.eu
Főoldal » Damu Roland tovább lépett! Új nő mellett boldog!
Bulvár

Damu Roland tovább lépett! Új nő mellett boldog!

Damu Ro­lan­dot újra el­ta­lálta Ámor nyila. Bár ke­mény idő­szak áll mö­götte, úgy néz ki, hogy az új sze­re­lem eny­hít­heti majd a hét­köz­na­pok ne­héz­sé­geit.

A színész rengeteget dolgozik, emellett pedig folyamatosan harcol kislánya édesanyjával, hogy az övé lehessen a teljes szülői felügyelet. Edinával már csak Maja köti össze, továbblépett és nyitott egy új kapcsolatra. 

Úgy néz ki, nem is kellett sokáig várnia, hogy ismét rátaláljon a szerelem, a hétvégét ugyanis egy hölggyel töltötte.

Damu Roland tovább lépett! Új nő mellett boldog!

A Blikknek több forrásból is megerősítették, hogy Damu Roland egy ismeretlen hölggyel töltötte a hétvégéjét. A helyzet félreérthetetlennek tűnt, hiszen kézen fogva sétáltak.Damu Roland a hétvégét Varbón töltötte egy fesztiválon, ahol az újság olvasó-riportere, Sólyom Sándor ismerte fel a színészt.

“Szombaton én reggel kilenctől este kilencig voltam kint a fesztiválon, és ez idő alatt Roland is végig ott volt. Bár nem nyalták-falták egymást a hölggyel, többször álltak a színpad mellett egymás kezét fogva, együtt sétáltak mindenfelé. Teljesen egyértelmű volt, hogy van közük egymáshoz” -mesélte.

Egy másik olvasó pedig a miskolctapolcai strandon látta a párt, még július 24-én.

“Már az első pillanatban ráismertem Rolandra, régebbről ismerjük egymást. A strandon kézen fogva mentek a hölggyel, kettesben voltak. Teljesen egyértelmű volt, hogy több van köztük puszta ismeretségnél”- nyilatkozta a neve elhallgatását kérő olvasó-riporter.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ismét hatalmas botrányt okozott a magyar énekes! +Videó!

info

Vége: szakított kedvesével Liu Shaolin Sándor

Mazsi

Férjhez megy, gyereket szül Zimányi Linda. Kedves Ferenc elveszi!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------