Image default
Bulvár

Damu Roland tovább lépett! Új nő mellett boldog!

Damu Ro­lan­dot újra el­ta­lálta Ámor nyila. Bár ke­mény idő­szak áll mö­götte, úgy néz ki, hogy az új sze­re­lem eny­hít­heti majd a hét­köz­na­pok ne­héz­sé­geit.

A színész rengeteget dolgozik, emellett pedig folyamatosan harcol kislánya édesanyjával, hogy az övé lehessen a teljes szülői felügyelet. Edinával már csak Maja köti össze, továbblépett és nyitott egy új kapcsolatra. 

Úgy néz ki, nem is kellett sokáig várnia, hogy ismét rátaláljon a szerelem, a hétvégét ugyanis egy hölggyel töltötte.

Damu Roland tovább lépett! Új nő mellett boldog!

A Blikknek több forrásból is megerősítették, hogy Damu Roland egy ismeretlen hölggyel töltötte a hétvégéjét. A helyzet félreérthetetlennek tűnt, hiszen kézen fogva sétáltak.Damu Roland a hétvégét Varbón töltötte egy fesztiválon, ahol az újság olvasó-riportere, Sólyom Sándor ismerte fel a színészt.

“Szombaton én reggel kilenctől este kilencig voltam kint a fesztiválon, és ez idő alatt Roland is végig ott volt. Bár nem nyalták-falták egymást a hölggyel, többször álltak a színpad mellett egymás kezét fogva, együtt sétáltak mindenfelé. Teljesen egyértelmű volt, hogy van közük egymáshoz” -mesélte.

Egy másik olvasó pedig a miskolctapolcai strandon látta a párt, még július 24-én.

“Már az első pillanatban ráismertem Rolandra, régebbről ismerjük egymást. A strandon kézen fogva mentek a hölggyel, kettesben voltak. Teljesen egyértelmű volt, hogy több van köztük puszta ismeretségnél”- nyilatkozta a neve elhallgatását kérő olvasó-riporter.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Döbbenetes hazugság terjed a neten Fekete Lászlóról – itt a válasza

Mazsi

Véget vetett a találgatásoknak Tóth Vera: íme fogyásának titka

Mazsi

Túl van a gyászon: Fiatalabb férfira vágyik az ismert magyar színésznő

Mazsi