Hirmagazin.eu
Főoldal » Damu neje is megszólal: Roland miatt ittam
Bulvár

Damu neje is megszólal: Roland miatt ittam

Edina visszaszólt a színésznek, aki szerinte minimálisan sem támogatja anyagilag. Edina azt is elmondta, hogy hamarosan megszülető gyerekét nem fogja intézetbe adni.

Damu neje is megszólal: Roland miatt ittam

Damu Roland és felesége csak egy dologban értenek egyet:  a hamarosan világra jövő Maja a legfontosabb. Mégis kérdéses még, hogy a kislány születése után Edina nővéréhez vagy intézetbe kerül, mert az asszonytól elvették a felügyeleti jogot, Damu pedig átmenetileg lemondott róla. A színész azzal indokolta döntését, hogy a színészházba, ahol jelenleg él, nem viheti kislányát, és férfiként nem is tudna mit kezdeni egy csecsemővel, akit ké­sőbb venne magához – írja a Bors.

– A gyámügy célja, hogy családban maradjon a gyerek. Maja nem lesz intézetis, mert a nővéremé lesz az ideiglenes felügyeleti jog. Arról még nincs határozat, hogy én csak órákra mehetek majd hozzá, vagy oda is költözhetek-e erre az időre. Folyamatosan ellenőrzik majd a körülményeket és engem, hogy alkalmas vagyok-e, és hogy iszom-e. Akár már 3–4 hónap múlva visszakaphatom a felügyeleti jogot. A nővérem egy négyszobás panelban él, jól elleszünk – árulta el Edina, akiben a hangja alapján egy korty alkohol sem volt. Sokkolóan hatott rá férje a hétfői Borsban megjelent nyilatkozata, többek között az is, hogy veszélyes a kicsire és saját magára. Szerinte Damu sok mindenben hazudik.

Hangjából mégsem düh, ha­nem szomorúság és fájdalom hal­latszott. Arra a kérdésre is, hogy miért ivott a terhessége alatt, csak csöndben mert válaszolni.
Nem akarok belemenni Roland játékaiba, én már így is szenvedtem és szenvedek eleget. Igen, én is hibáztam, ahogyan ő is. Ittam a terhességem alatt, mert nem bírtam már azt a feszültséget, amit okozott. Sokat veszekedtünk, gyenge voltam. Ámokfutásba kezdett.Körülbelül két hónappal ezelőtt, amikor betelt a pohár, azt mondta, a színészházba költözik pár hétre, hogy tartsunk egy kis szünetet. Nem merte az arcomba mondani, hogy ez egy igazi szakítás, azt is a sajtóból tudtam meg! Azóta nem néz felém, csak SMS-t ír, néha-néha hív csak fel, így nem értem, honnan veszi, hogy összement a pocakom? 13 kilót híztam eddig, nincs egy hete, hogy utoljára voltam vizsgálaton. Eddig minden eredményem jó, a baba egészséges. Ettől függetlenül persze van esély arra, hogy koraszülött vagy beteg lesz, de ez egészséges nőknél is benne van a pakliban. Roppant módon örülök neki, hogy a férjem nemcsak kiváló színész, férj és leendő apa, de szuper nőgyógyász és pszichiáter is! – mondta el a 7 hónapos terhes Edina. Az asszony fájlalja, hogy férje azt nyilatkozza, a baba számára a legfontosabb, és meg akarja menteni, mert szerinte akkor érdekelné Damut például az, hogy ő mit eszik.

– Terhes vagyok, nem tudok dolgozni. Évekig vártam Rolira, szabadulása után a támasza voltam, hozzánk költözött, babát vállaltam tőle, most meg ezt a megalázást kapom?Miért? Az se érdekli őt, hogy van-e mit ennem! A nővéremmel járok még a vizsgálatokra is! Roland úgy félti a gyerekét, hogy két hónappal ezelőtt adott negyven­ezer forintot ennivalóra és rezsire, azóta semmit. Pedig a terhesség rengeteg pénzbe kerül! – sóhajtott Edina, aki óriásit csalódott férjében, mégis hajlandó lenne megbocsátani neki, ha Damu megváltozna.

– Azt mondta régebben, soha nem fog el­hagyni és elválni. Össze kellett csiszolódnunk a szabadulása után, nem ment. De ha bocsánatot kérne a hibákért, amiket elkövetett, megbocsátanék neki, mert szeretem. De be kell látnom, hogy ő kihasznált engem, kezdetben szeretett csak, már nem – sírta el magát Edina.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

A páciense alfelében volt a keze a doktornak, miközben fotóztatta magát!

Mazsi

Justin Timberlake könnyekben tört ki

info

Marsi után Palik is visszatérne?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------