Image default
Bulvár

Daganat gyanújával kórházban kezelik Val Kilmert

people val kilmer543581
Forrás: MTI | 2015. 02. 01. 19:34:37

Az 55 éves amerikai színész képviselője megerősítette az amerikai honlapok híreit. A Tmz.com társasági portál adott hírt arról, hogy Kilmert hétfőn torokrák gyanújával szállították kórházba.
Dagantos betegség gyanújával kórházban kezelik Val Kilmert – jelentette be az amerikai színész képviselője a sajtóban megjelent találgatásokra reagálva vasárnap. Liz Rosenberg megerősítette a hét végén az amerikai honlapok híreit arról, hogy az 55 éves színészt egy Los Angeles-i kórházban kezelik. Mint elmondta, orvosai bátorítóan szólnak “állapota javulásáról, és remélik, hogy teljesen fel fog épülni.”

A Tmz.com társasági honlap adott hírt arról, hogy hétfőn torokrák gyanújával szállították kórházba a színészt. Kilmer színpadi színészként kezdte pályafutását, a világsikert az 1986-ban bemutatott Top Gun című film hozta meg számára, amelyben Tom Cruise vadászpilóta vetélytársát, Icemant alakította. Később Jim Morrisont személyesítette meg Olivier Stone Doors című filmjében, és Batmant játszotta a Mindörökké Batman című filmben.

Hasonló hírek

Ezt titkolta sokáig a bájos filmszínésznő

info

Havas Henrik kipakolt: Friderikusz idegileg tönkretette Claudiát

Mazsi

Válságba került Görög Zita házassága

Edit