Image default
Bulvár

Daganat gyanújával kórházban kezelik Val Kilmert

people val kilmer543581
Forrás: MTI | 2015. 02. 01. 19:34:37

Az 55 éves amerikai színész képviselője megerősítette az amerikai honlapok híreit. A Tmz.com társasági portál adott hírt arról, hogy Kilmert hétfőn torokrák gyanújával szállították kórházba.
Dagantos betegség gyanújával kórházban kezelik Val Kilmert – jelentette be az amerikai színész képviselője a sajtóban megjelent találgatásokra reagálva vasárnap. Liz Rosenberg megerősítette a hét végén az amerikai honlapok híreit arról, hogy az 55 éves színészt egy Los Angeles-i kórházban kezelik. Mint elmondta, orvosai bátorítóan szólnak “állapota javulásáról, és remélik, hogy teljesen fel fog épülni.”

A Tmz.com társasági honlap adott hírt arról, hogy hétfőn torokrák gyanújával szállították kórházba a színészt. Kilmer színpadi színészként kezdte pályafutását, a világsikert az 1986-ban bemutatott Top Gun című film hozta meg számára, amelyben Tom Cruise vadászpilóta vetélytársát, Icemant alakította. Később Jim Morrisont személyesítette meg Olivier Stone Doors című filmjében, és Batmant játszotta a Mindörökké Batman című filmben.

Hasonló hírek

Ezért neveti ki szomszédja a világ legerősebb emberét

Mazsi

Végül teljesen levetkőzött – most ezzel a szelfivel villog

Edit

Nem fél a jövőtől Kiss Ramóna

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------