Főoldal » Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!
Bulvár

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!

A két mű­sor­ve­zető egy életre össze­ve­szett. Min­den egy me­részre si­ke­re­dett rá­dió­mű­sor­ral kez­dő­dött, azóta forr­nak az in­du­la­tok.

A Morning Show műsorvezetői többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket is durván megalázták. Utóbbi nem rejtette véka alá véleményét az esettel kapcsolatban. Sebestyén Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek olyan celeb találkozásokról, amikor a hírességek a lehető legkínosabb helyzetben voltak.

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!
(Fotó: Ripost/Markovics Gábor)

Egy hallgató így mesélt Havas Henrikről: “Zanzibáron együtt nyaraltunk Havas úrral. Egyik este mentünk át a szálláshelyről a vacsorahelyre, akkor Havas úr már nem volt szomjas. A recepció üvegfalán egy az egyben átsétált, majd ezután még a svédasztalt is sikerült lefejelnie” – árulta el élő adásban Enikő.

A Bors felhívta Havast, hogy reagáljon a hallottakra.

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra! 1

“Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen. Egyébként személy szerint en­gem az ilyen típusú ízléstelenség nem érdekel, sosem hallgatom.

Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít

– mondta a műsorvezető, aki hozzátette, a hölgy által mesélt sztori nem stimmel.

“Zanzibáron ott volt velem a Havasné is. Na most, ha ő ott van, akkor abban mindenki biztos lehet, hogy nem ihatok sokat. Ha elfogy az üveg bor fele, a feleségem kér egy tollat a pincértől és közli, írják rá a nevemet, majd holnap megihatom a másik felét. Ha csak ketten lettünk volna a Bajor Imivel, akkor bármi előfordulhatott volna, de Zanzibáron történetesen a feleségemmel voltam” – tette hozzá Havas.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az élete volt a tét: durva forgatáson van túl a TV2 sztárja

Mazsi

Kitálalt Zimány Linda, elege lett a pletykálkodásból

Mazsi

Keresztes Ildikó roppant kitartó

info