Hirmagazin.eu
Főoldal » Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!
Bulvár

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!

A két mű­sor­ve­zető egy életre össze­ve­szett. Min­den egy me­részre si­ke­re­dett rá­dió­mű­sor­ral kez­dő­dött, azóta forr­nak az in­du­la­tok.

A Morning Show műsorvezetői többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket is durván megalázták. Utóbbi nem rejtette véka alá véleményét az esettel kapcsolatban. Sebestyén Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek olyan celeb találkozásokról, amikor a hírességek a lehető legkínosabb helyzetben voltak.

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra!
(Fotó: Ripost/Markovics Gábor)

Egy hallgató így mesélt Havas Henrikről: “Zanzibáron együtt nyaraltunk Havas úrral. Egyik este mentünk át a szálláshelyről a vacsorahelyre, akkor Havas úr már nem volt szomjas. A recepció üvegfalán egy az egyben átsétált, majd ezután még a svédasztalt is sikerült lefejelnie” – árulta el élő adásban Enikő.

A Bors felhívta Havast, hogy reagáljon a hallottakra.

Dagad a botrány! Havas Henrik rátámadt Balázsra! 1

“Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen. Egyébként személy szerint en­gem az ilyen típusú ízléstelenség nem érdekel, sosem hallgatom.

Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít

– mondta a műsorvezető, aki hozzátette, a hölgy által mesélt sztori nem stimmel.

“Zanzibáron ott volt velem a Havasné is. Na most, ha ő ott van, akkor abban mindenki biztos lehet, hogy nem ihatok sokat. Ha elfogy az üveg bor fele, a feleségem kér egy tollat a pincértől és közli, írják rá a nevemet, majd holnap megihatom a másik felét. Ha csak ketten lettünk volna a Bajor Imivel, akkor bármi előfordulhatott volna, de Zanzibáron történetesen a feleségemmel voltam” – tette hozzá Havas.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Értelmetlennek tartja az életét Friderikusz Sándor

Mazsi

Bréking: anya lett a magyar sztárénekesnő!

Mazsi

Legyalulta a netet a kétgyermekes anya röhögőgörcsbe fulladó videója

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!