Hirmagazin.eu
Főoldal » Czeglédy Csaba: Gyurcsány Ferenc szexivé tette az MSZP-t – videó
Belföldi hírek

Czeglédy Csaba: Gyurcsány Ferenc szexivé tette az MSZP-t – videó

Gyurcsány Ferenc szexivé tette az MSZP-t – ezt nyilatkozta Czeglédy Csaba egy interjúban. A politikus most is az MSZP tagja, Gyurcsány Ferenc pedig a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke. Czeglédy Csaba mégis úgy fogalmazott: a baloldalnak Gyurcsány Ferenc kell – közölte az M1 Híradója.

Kölcsönös a szimpátia Czeglédy Csaba és Gyurcsány Ferenc között. A DK elnöke csütörtökön tisztességes hazafinak nevezte Czeglédy Csabát, akinek esetleges bűnösségével – mint mondta – majd a maga idejében foglalkoznak.

Az MSZP-t és a DK-t korábban ügyvédként is képviselő Czeglédy Csaba a vád szerint diákmunka-közvetítéssel foglalkozó céghálózatán keresztül több mint 6 milliárd forint kárt okozott az államnak. Ennyi adót és járulékot csalhattak el, miközben az alkalmazott tanulók egy részének sem fizettek.

Korábban Gyurcsány Ferenc beszélt arról, hogy Czeglédy Csabát családi cégük pénzzel segítette ki. Czeglédy Csaba most a DK EP-listájára is felkerült. A párt kampánynyitóján a politikust hatalmas taps fogadta. Közben úgy tűnik, Czeglédy Csaba is a DK-ban látja a jövőjét.

Az általa is közzétett interjúban nem Gyurcsány Ferenc pártját, hanem az MSZP-t bírálta, aminek ő is tagja. Azt mondta: „tévedhetek, de szerintem Tóth Bertalan nem az a vezéregyéniség, aki után mennének az emberek”. Majd hozzátette: „ami a baloldal megújulását illeti, én, az örök optimista most elég szkeptikus vagyok”. Arra a kérdésre, szerinte mi kell ahhoz, hogy a baloldaliság ne szitokszó legyen, azt mondta: „kell ismét egy Gyurcsány Ferenc. Ő egy olyan politikus volt, aki szexivé tette az MSZP-t.”

m1

 

Hasonló hírek

Összevonhatják a Volánt és a MÁV-ot

Géza

Trócsányi László szerint indokolt az európai hatáskörök újragondolása

Edit

Már több mint 350 ezer kérdőívet visszaküldtek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------