Főoldal » Curtis az elvonó után: „Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni”
Bulvár

Curtis az elvonó után: „Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni”

Budapest — Curtis (29) első útja a menyasszonyával közös új otthonába vezetett, majd az édesanyját látogatta meg! Az asszony finom ebéddel várta az elvonót elhagyó fiát és Krisztikét.

A rapper nem tagadta, az első öt-hat napban pokoli szenvedésen ment keresztül, utána viszont szerettei hiánya okozta a legnagyobb megpróbáltatást. Curtis öt és fél hét után hagyta el a rehabilitációs központot, és bizakodva nyilatkozott a Blikknek.

– Most úgy érzem, meggyógyultam. Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni – jelentette ki a rapper, aki azután vonult elvonóra, hogy a múlt nyáron Majka kirúgta a zenekarából, lerántva a leplet súlyos szenvedélybetegségéről.

Curtis megpróbált talpra állni, de egyre csak gyarapodtak lemondott koncertjei.

– Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen… – sóhajtott a zenész, aki hozzátette: nem volt könnyű beismernie, hogy segítségre van szüksége, de úgy érzi, megérte. – Az első öt-hat nap nehéz volt az elvonás miatt, de utána egyre jobb lett, erősebb lettem, a családom hiánya viszont végigkísért. Édesanyám boldog és büszke rám, hogy végigcsináltam, bár sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie.

Curtis az elvonó után „Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni” 1
Curtis büszke, hogy Kriszti végig kitartott mellette

A rapper úgy hiszi, az elzárva töltött bő öt hét alatt felismerte, mik a számára legfontosabb dolgok az életben.

– Áldás, hogy megélhetem az álmomat a zenével. Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni – szögezte le eltökélten Curtis, aki az első napot családjával töltötte, s a kedvese szüleihez is ellátogattak, de azzal sem vár sokáig, hogy Majkát megkeresse. – A mi kapcsolatunk nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott.

Curtis ígéri, mostantól a zenére koncentrál, sőt, az elvonón sem tétlenkedett: új lemezt készített elő.

– Hét új dalt írtam, és a héten már klipet forgatok. Minden energiámat a zenélésre fordítom – mondta a rapper, akinek a menedzsmentje számos fellépést kötött le neki, valamint egy tévés munkáról is tárgyalnak.

Nem hagyja abba a kezeléseket

Curtis tudja, bár most tiszta, és új céloknak szenteli az életét, ezeket csak úgy érheti el, ha nem esik vissza. A rehabilitációs központban a visszatérésre is igyekezett felkészülni.

– Az elvonás mellett ez volt a másik legfontosabb, hogy felkészítsenek, mekkora kísértést jelent majd néhány ember, akik azt akarják, hogy újra velük tartsak – mesélte. – Rengeteg tréningen vettem részt, hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket. A terápia nem is ért véget, visszajárok még kezelésekre, de a konzultációkat már tudom majd a munkákhoz, fellépésekhez igazítani.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: TV2

Hasonló hírek

Nadrág és fehérnemű nélkül sétált az utcán – mégsem tűnt fel senkinek + VIDEÓ!

Edit

Nem derült ki semmi Schumacherről? Dehogynem!

Mazsi

Megható színpadi lánykérésbe fordult a darab Szarvason

Edit